Gość: myshor'ek IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 11:35 co sądzicie o temacie: "gałka muszkatołowa"? wierzycie w to? bo tam sobie myśle, zastanawiam sie czy by sie za to nie zabrać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karina Re: gałka prawda? IP: *.a2000.nl 16.08.04, 20:32 nie nie nie.daj spokoj ja na drugi dzien rzygalam po katach takie ochydztwo jak ic innego na swiecie!bleeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszo'orek Re: gałka prawda? IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:20 a ktoś kiedy napisał że przy tym dużo schudnął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: gałka prawda? IP: *.a2000.nl 17.08.04, 18:32 mzoe i schudl ale uwierz ze takiego ochydztwa dawno nie jadlam!!!DAWNO!!!jak to sie konsumuje to az jezyk cierpnie.ja wzialam raz i az mnie wykreca teraz na sama mysl a bylo to chyba z miesiac temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszor'ek Re: gałka prawda? IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:33 hm... ale warto sie poświęcić, skoro nie chce sie po tym jeść... to ja sie poświęce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: gałka prawda? IP: *.a2000.nl 18.08.04, 15:36 nie chce sie jesc????ja zarlam jak nic innego.wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszor'rek Re: gałka prawda? IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:58 ale nie rozumiem jednego! ktoś kiedyś pisał, że schudł przy tym! może na wszystkich to nie działa?? ale ja spróbuje-będe mieć przynajmniej faze i sie zabawie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: gałka prawda? IP: *.a2000.nl 18.08.04, 21:14 chcesz proboj ale serio ta faza nie jest wcale przyjemna a wcale!ja malo ze schodow z 345 razy nie spadlam ,niedobrze mi bylo tak ze myslslsam ze sama z siebie pohafce wszystk odookola i ogolnie burdel w saganie...nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
branchette Re: gałka prawda? 20.08.04, 16:05 odpusc sobie ta galke. to jest przyprawa korzenna i jak wszystkie z tej grupy przypraw, wywiera ogromny wplyw na klad krazenia i serce [powszechnie znany efekt milusiego ciepelka po kompocie z gozdzikami, albo po dodaniu do poprawy cynamonu, badz imbiru].SKutki przedawkowania [bo tak trzeba nazwac zarzucie takiej porcji jak w "przepisie" - normalnie dodaje sie szczypte do potraw]moga byc gozkie i godne oplakania. Wierz mi: nie warto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś