Dodaj do ulubionych

Modelka- To możliwe by nia byc??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:04
Zakochałam sie w chłopaku którego znam od 3 lat... od jakegos roku zadko se
widujemy ale zawsze gadaliismy na gg....ostatnio na imprezie spotkalismy
sie.. powiedzial ze sie zmienilam... niby na lepsze ale jednak nie jestem
tego pewna..poczulam ze go kocham... nie bede sie z nim widziec do 23
pazdziernika...i do tego momentu chce miec figure jak modelka!! (balagam nie
piszcie ze nie jest wart skoro mnie nie akcepruje a zreszta tego niewiembo to
ja siebie nei akceptuje a to chyba gorsze)...Przepraszam was dziewczyny ale
anoreksja mi nie grozi(niestety bo lubie jesc) ale prosze was pomozcie jak
mam w ciagu tego czasu zrzucić 10 kilo, miec długie paznokcie i wogole ...
Sadze ze nie jedna dziewczyna marzy o tym by byc taka modelka...i mowie
odrazu nie waze 55 kilo tylko duzooooo wiecej wiec to nei wyimaginowany
problem...
Moze to głupie ale chciałabym zeby mogł powiedziec ze zna modelke ze zna
fajna laske ładna zadbana i z normalna figura(90/60/90)....
Obserwuj wątek
    • Gość: gumisia Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:35
      wlasnie jak schudnac do konca pazdziernika??
      Wie ktos??
      • Gość: Trufla Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.09.04, 16:38
        dieta 13-dniowa. powoduje efekt jojo i jest niesmaczna i niezbyt zdrowa ale
        skuteczna i pozwala schudnąć dość sporo.
    • Gość: ssss Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 17:45
      a czy mozna jedzac malo w pewnym moemencie przestac chudnac
      znaczy nei tak ze wolna chudnac ale czytalam ze jak sie je nawet 200 kcal przez
      2 miesiace to mozna nic nei schudnac!!!?????
    • Gość: sara ... IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 20:29
      > Moze to głupie

nie "może" tylko na pewno! już widze tego chłopaka jak się wszystkim chwali po
      23 października że zna taką jedną "10 kilo chudszą z długimi paznokciami i w
      ogóle(!) modelke 90/60/90" skąd ci takie głupoty do głowy przyszły?
      po pierwsze modelki mają duzo mniej zwłaszcza - 1 i 3 wymiar i to nie sa
      normalne wymiary. po drugie on z centymetrem krawieckim do ciebie przyjdzie
      zeby cie obmierzyć, czy jak? ;-)
      sory za szczerość ale weź się lepiej za książki, bo z taką inteligencją to się
      chłopak będzie za ciebie wstydził.
    • Gość: zielona gruszka Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.09.04, 21:35
      widze ze Ci bardzo zalezy..no cóż, każda z nas chce sie podobac..10 kg mówisz,
      cholernie duzo w krótkim cazsie..moze spróbuj diety 1000kcal?łykaj tabletki
      drożdżowe, w aptekach jest wybór, stosuj balsamiki do ciała i stań przed
      lustrem i uśmiechnij sie do siebie..na pewno jesteś wspaniała i nie musisz
      wiele robvić, pewnie nic..:) trzymaj sie i powodzenia:)
    • Gość: nieModelka Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:03
      to ty nic nei rozumiesz!! (do sary) nie chodzi tu ze on mnie będzie
      mierzył,tylko zebym ja czuła i widziala i wiedziala o róznicy...a nie on!!
      wejdz sobei na strone gdzie sa zdjecia dziewczyn z agencji modelek to 3 ymiar
      najwieksy byl nawet 95 cm!! i kobieta jest zajebiscie zgrabna... i sexowna...
      i z tego co napisałas Saro "ze zna o 10 kg chudsza" wynika ze juz bedziemy na
      zawsze takimi jakimi jestesmy bo zawsze bede chudsza niz bylam...

Chodzi o moj wyglad o moaj psychikę....

Co sadzicie o diecie 300kcal?
      • Gość: nieModelka Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:06
        a i afakt wlasnie czytam ksiązke "klub idiotek" bardzo fajna...moze nawet i o
        mnie
        ale wiecie co tam sa b.szczuple dziewczyny ale to i tak pocieszajace bo
        jeszcze tylko 10kg i bede taka jak one:(
      • Gość: sara Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 22:12
        to była ironia. sprawdz w słowniku co to znaczy.
        300 kal buhahahaha.
        gratuluję pomysłu!
        • Gość: nieModelka Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:36
          zaraz padne:)))

a moje słowa to była ironia do twojej ironi:))
          Wiesz nei znam alfabetu znam tylko tabele kaloryczne produktów...<- ironia zeby
          nei bylo wątpliwości

Masz Saro jakis pomysl oprocz tego zeby wykastrować takie jakja??
          A ty jestes anorektyczka czu bulimiczka ?? czujesz sie taka lepsza??
          • Gość: alexia Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.04, 12:48
            hmmmmm.....bardzo interesujacy pomysl niemodelko zeby w kwestii racjonalnego
            odchudzania pytac sie o porady na forum ano i buli. doprawdy nie wiem co ty
            masz w glowce. jest przeciez tyle stron o zdrowym odzywianiu, metod nielaczenia
            lub chocby bardzo ciekawa dieta montaignaca.
            zycze powodzenia i nie wpadniecia w taki kanal jakim sa zaburzenia odzywiania
    • Gość: nieModelka Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:42
      sorki wydawalo mi sie to logiczne ze skoro tu pisze to nie jestem
      zdrowa...wynika z mojego posta ze any nei mam...czyli mam buimie:(

Moze powinnam o tym napisac uznalam to za logicznee

Nie wpadac w zabyrzenia?!?! wlasnei ja wpadlam w nie po czesci przez to forum a
      potem to tlyko moja glupota........
      • Gość: gruba Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.04, 16:57
        Wiesz, też chce schudnąć. Mam 170cm wzrostu i waze 57kg, jednym słowem jestem
        gruba. Od dzisiaj jestem na głodówce, narazie wypiłam 2 szklanki Coca Coli i
        nie jestem głodna. Może i Ty wyprubuj głodzenie siebie przez jakiś czas??
        (pamiętaj, że prawie najszybciej spadają cycki).
        • Gość: Trufla ?!? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.09.04, 18:02
          "Mam 170cm wzrostu i waze 57kg, jednym słowem jestem
          gruba" :)
          Twoje BMI wynosi 19.72, poniżej 19 już jest niedowaga, ale nawet pomijając to-
          jeśli masz 170 cm i 57 kg to WCALE NIE JESTEŚ GRUBA kochanie, napisz najwyżej
          że źle się czujesz z taką wagą
          pozdrawiam i więcej wyrozumiałości dla siebie
          • Gość: Emm Re: ?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:27
            ja Ci napisze jak schudlam w ciagu jakis 2 miesiecy.Wymaga to samozaparcia, ale
            da sie zrobic.Od razu napisze, ze jestem byla bulimiczka-chorowalam na to
            jakies 4 lata temu, wyszlam dzieki mojej mamie i swojej silnej woli.
            A co do odchudzania i dobrej figury-przede wszystkim jakies 2 miesiace temu
            wykryto u mnie anemie.Przestraszylam sie nie na zarty bo ja bardzo dbam o
            zdrowie.Lekarz kazal zdrowo sie odzywiac(oprocz lekow).Wiec jem mase owocow i
            jogurtow.Slodyczy unikam-nic nie wnosza dobrego do organizmu, a wrecz
            przeciwnie.Odstawilam calkowicie cukier(kiedys slodzilam 3 lyzeczki).Pije duzo
            wody, praktycznie odstawilam cole, pepsi , kawy nigdy nie pilam bo nie lubie,
            zwykla herbate(wyplukuja witaminy z organizmu).Z herbat pije tylko czerwona
            tzw.zabojce tluszczu.Po pracy jakis obiad, tu wcale sie nie katuje jakas dieta,
            jem zwykly, normalny obiad z dodatkiem jakis warzyw.Acha-jesli pieczywo to
            tylko pelnoziarniste, ciemne-jest najzdrowsze.
            Cwicze-3 razy w tygodniu steper albo rower po 40 minut, zamiast windy schody,
            spacery, od pazdziernika odstawiam steper i rower i zaczynam chodzic na
            basen.Uzywam kremu ujedrniajacego dove(tego na cellulit na nogi i pupe,
            zwyklego ujedrniajacego na reszte ciala).Jesli chodzi o paznokcie to przez pol
            roku nosilam tipsy, ktore 2 miesiace temu zdjelam-paznokcie wygladaly naprawde
            koszmarnie.Zaczelam lykac witaminy(oprocz zelaza)-humavit, cynk, magnez , wapn
            walmarku, capivit A plus E(to akurat juz od bardzo dawna), witamina B (B
            compositum), na paznokcie nakladam codziennie odzywke Killys"witaminowa
            bomba".I nie wiem czy to przez witaminy, czy przez odzywke, a moze przez
            polaczenie ich, ale paznokcie sie wzmocnily wprost niewiarygodnie, co jak na
            mnie jest istnym cudem, bo ja cale zycie mialam cienkie blonki.
            Co do figury i wygladu-twarz sie wygladzila, wlosy nie wypadaja, cellulit
            prawie zniknal, pupa sie podniosla i ma ladny ksztalt, uda wysmuklily.
            Ale-tak jak napisalam-tylko polaczenie racjonalnej diety, cwiczen i kosmetykow
            da jakis efekt.Nie ma nic za darmo.Ale po 2 miesiacach zobaczysz efekty.
            Glowa do gory,pozdrawiam!
          • Gość: s. Re: ?!? IP: *.light.csk.pl 13.09.04, 06:41
            > "Mam 170cm wzrostu i waze 57kg, jednym słowem jestem
            > gruba" :)
            > Twoje BMI wynosi 19.72, poniżej 19 już jest niedowaga, ale nawet pomijając to-
            ...

ja bym nie wierzyła w BMI bo mi wychoidzi też prawie niedowaga i (o zgrozo!) za
            mało tkanki tłuszczowej, a jak moznaa miec za mało tkanki tłuszczowej i 70cm w
            tali??
    • Gość: nieModelka Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:15
      Dziękuję Emm...

Mam 5 tygodni na 10 kg.... Zeby było wszytsko jasne jestem bulimczką...

tydzień temu mnei zgwałocono....

Zgwałcona załamana bulimiczka, której nadano miano dziwki i dającej dupy całemu
      osiedlu:((
      • niebieska_chmurka Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? 13.09.04, 17:35
        Głodzenie się to zdecydowanie zły pomysł. Nie ma diet cud, trzeba zmienić swoje
        nawyki żywieniowe raz i na całe życie. Zacznij ćwiczyć i zdrowo się odżywiać a
        Twoje samopoczucie od razu się polepszy:) Co do bycia modelką to nie masz do
        czego dążyć bo z doświadczenia wiem, że to wcale nie takie fajne.
        • Gość: gruba Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 22:00
          no nie wiem
          ja jezdze zawodniczo na nartch i i tak jestem gruba
          a co do mojego BMI to to gówno prawda ze mam niedowage
          pa
      • Gość: gruba Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:43
        zostałaś zgwałcona??
        Jezu, biedactwo doj se spokój z ta dieta
        lepiej zacznij zyc od nowa
        co cie obchodza jacys ludzie z osiedla? miej ich w dupie...wszystko zacznij od
        poczatku
        • tomb_raider Re: Modelka- To możliwe by nia byc?? 17.09.04, 22:04
          A ja chciałam sie pochwalić i jakos Cię wesprzeć. Nie ma sensu na tym forum
          udzielać rad w stylu "weź sie w garść". Gdybyśmy wszystkie umiały to zrobić, to
          dawno nas by tu nie było. Co do odchudzania- nigdy nie byłam ani szczupła, ani
          bardzo gruba. Nie chce mi się ćwiczyć, ale wiem z doświadczenia, że jest to
          najlepsze- nie tylko chudniesz i przyspiesza Twój metabolizm, ale zaczynasz
          poruszać się z pewną gracją (brzuch wydaje się mniejszy już po 2 tygodniach
          codziennych brzuszków). Ja tańczyłam przez 1,5 roku (ale nigdy nie wystąpiłam
          na scenie :( ) i pływałam. Skuteczne są sporty tzw. ogólnorozwojowe, gry
          zespołowe, gimnastyka. Tylko nie przeforsuj się- ja ostatnio ciężko się
          przeziębiłam, jak szłam szybkim krokiem powtarzając sobie "bedziesz szczupła to
          on cię zechce" :)). Uważaj z dietą- ja jestem zmuszana do dwóch posiłków
          dziennie (śniadanie i obiad) i nie mam na to wpływu. Poza tym nie jem nic
          (nawet staram się nie jeść owoców, bo to przeciez cukier). I o ile ja odchudzam
          się baaardzo wolno (od lutego b.r. do teraz- 8 kg), to musiałam w pewnym
          momencie zrezygnować z chudnięcia na jakis czas, bo nawet dwie tabletki
          przeczyszczające nie gwarantowały 'sukcesu'. Ach, dietetyczny trick- Cola Light-
          odrobina autosugestii i nauczyłam się traktować ją jak posiłek.
          To nie prawda, że dla facetów nie jest ważny wygląd. Bullshit. Od 3 lat znam
          swojego Wymarzonego Mężczyznę. Na początku, gdy okazywałam mu swoje uczucia,
          traktował mnie jak idiotkę. Marne 5 kg różnicy i spędziłam z nim parę miłych
          chwil. Faceci sie w nas nie zakochają tylko dlatego, że będziemy szczupłe, ale
          łatwiej dostrzegą nasze piękne wnętrze!!! Tylko się nie zabij, bądź cierpliwa,
          może "poczekacie" na swoje wzajemne zauroczenie dłużej, ale za to nie
          wylądujesz w szpitalu.
          Tak skaczę po tematach, ale tyle chciałabym Ci przekazać :)
          Pochwalę się- jestem baardzo gruba (172/ 57) ale zaproponowano mi pracę
          modelki. Może nie w agencji Storm (agencja Kate Moss), ale zawsze.
          Trzymam kciuki za Ciebie, co bys nie postanowiła zrobić.
          Justyna
          PS. Ja mam EDNOS (niezdiagnozowany), i wszyscy się ze mnie śmieja, jak im to
          wyjaśniam, czy ktoś o nim słyszał [eating disorder not otherwise specified]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka