Dodaj do ulubionych

mam problemmm!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:14
Problem polega na tym że moja dziewczyna ma bulimie no i nie mam pojęcia jak jej pomó a chce to zrobic baqrdzo z jej najbliższych wiem tylko ja o tym. Umówiełem ją na wizyte do psychoterapeuty ktory sie zajmuje problemami odzywiania. Byliśmy tam 2 razy no i ona sie bardzo denerwuje i watpi w to ze on jej moze w jakis sposob pomóc nie wiem co mam robic. Lekarz jej zadaje pytania typu co robiła u babci jak byla mala itd o rodzine ale to trwa juz 2 tydzien no i nic a aj widze jak ona w domu walczy z tym wszystkim stara sie nie jesc udaje jej sie wytrzymac 2 dni ale zaraz potem wszystko pryska. Co ja moge zrobic prosze o jakies pomysly ludzi którzy mieli podobny problem chcialbym tez wiedziec na czym polega taka psychoterapia. Z góry dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Hi Re: mam problemmm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:26
      www.glodne.pl

Leczenie może trwać MIESIĄCAMI a nawet LATAMI, tak a propos.
    • Gość: skip Re: mam problemmm!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:39
      ja sobie zdaje sprawe z tego ze to moze tak dlugo trwac . No i jestem gotowy na wszystko byle były efekty tej pomocy.
      • Gość: ninia Re: mam problemmm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:38
        Pytania psychologa są całkiem na miejscu. On musi poznać ją od podszewki, żeby
        jej pomóc a pomoże jej na tyle na ile ona sama pozwoli. Rodzina to podstawa
        osobowości każdego człowieka, dlatego o to wypytuje. Pewnie narysował diagram
        rodzinny i będzie do niego często jeszcze wracał. Zastanów się lepiej czy ona
        na prawdę chce się leczyć, bo keżeli nie, to nigdy się nie otworzy a tym samym
        nie wyleczy. ja prałam swoje brudy psychiczne jakieś dwa lata, nie tylko przed
        psychologiem, ale i przed zupełnie obcymi mi ludźmi (terapia grupowa). Dzieki
        temu dowiedziałam się co ze mną nie tak i wyleczyłam. Powodzenia.
        • Gość: angie99 Re: mam problemmm!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:52
          wiec ja tez powtorze forum.glodne.pl tam jest forum dla bliskich, tam
          znajdziesz odpowiedzi na pytania, ktorych szukasz

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka