verucca 24.02.05, 19:25 szukam grupy samopomocowej, terapii grupowej, lub sprawdzonego terapeuty leczącego zaburzenia odżywiania we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amillo Re: terapia we Wrocławiu 25.02.05, 09:09 Hej! Ja znam sprawdzonego terapeute do zaburzen odzywiania, sama sie tam lecze a ta pani została mi polecona przez lekarza do ktorego trafilam na poczatku i jestem bardzo zadowolona. Pani Marta Kaczmarek tel. 608 414 636 i 784 69 39. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
theniebiesky Re: terapia we Wrocławiu 25.02.05, 11:33 czesc ja tez jestem z wrocławia. I tez przymierzam sie do pojścia na terapie (inn asprawa ze ciezko z pieniedzmi teraz. Prosze, napiszcie ile wynosi koszt terapii i czy Wam pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
theniebiesky Re: terapia we Wrocławiu 25.02.05, 11:38 a czy grupa samopomocowa to moze byc po prostu kilka dziewczyn spotykajacych sie gdzies na kawie? Czy to musi być grupa przy jakimś ośrodku? Takich to nie znam, choć gdzies czytałam ze spotykają sie Anonimowi Żarłocy w jakiejs salce katechetycznej przy Kosciele w piątki o 17.00. Ale nie pamietam co to za kosciół był, no i czy to dalej jest aktualne. Co do tej grupy, to ja bardzo chętnie... CZy jest jescze ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
theniebiesky Re: terapia we Wrocławiu 25.02.05, 15:06 dzwoniłam do pani Marty Kaczmarek. Wydaała mi sie ciepłą sympatyczną i otwartą osobą. Tyle, że 45 min spotkanie kosztuje 60 zł. Zarabiam 800 zł, wiec chyba nie moge soebie pozwolic. Poszłąbym na jedną wizytę, ale czy to coś da? Odpowiedz Link Zgłoś
amillo Re: terapia we Wrocławiu 25.02.05, 19:59 Grupa samopomocy to nie powinno byc spotkanie bez secjalisty ktory bedzie to nadzorowal, bo inaczej latwo zamieni sie we wzajemne ciagniecie w dol. Wiem, bo wieloktornie przeszlam to juz. Musi byc dobry psycholog i tyle. Kiedys takie grupy byly u pani Marty, sam ana nie chodzilam, ale teraz wrocilam znowu do indywidualnej, bo zaczelo i odwalac i ogolnie polecialam w dol. Mi te wizyty bardzo pomagaja a leczylam sie juz u wielu osoby. Choruje od 10 lat i dopiero teraz widze, ze moze byc inaczej. Ta kobieta dotarla do mnie i jestem zadowolona a ostatni moj nawrot wynikal z tego, ze nie chcialam ej slucac i sie wiele rzeczy posypalo, ale teraz zaczynam wychodzic na prosta. jak masz jakies pytania, to pisz, chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
theniebiesky Re: terapia we Wrocławiu 26.02.05, 09:47 czy dalej istnieją te grupy u pani Marty? Głupio mi tak wydzwaniać i wypytywać. A jesli są to czy uczestnictwo w nich jest płatne(pewnie tak) i ile kosztuje? czy tez moze jest nieodpłatne, ale za to wymagane jest chodzenia na płątną terapię? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
amillo Re: terapia we Wrocławiu 27.02.05, 00:52 Nie wiem czy teraz istnieja takie grupy, ale o mozliwosci chodzenia na nie decyduje psycholog - w moim przypadku byla to pani Marta. Istnienie grupy zalezy od bytnosci pacjentek i ich zaawansowania w leczenie. Nie wiemjak teraz, ale miala ona tam jeszcze inna psycholozke i dziewczyny na grupe byly kierowane przez nia - tylko nie byly zadowolone z tej babki, wiec moze sie pani Marta jej pozybyla.Spotkanie grupowe kosztowalo 25 zlotych za dwie godziny a gdy grupa liczyla ponad 6 osob, to bylo to 15 zlotych za dwie godziny. Z pani Marta jest tak, ze mozna sie z nia dogadac. Idz do niej, powied zo swojej styuacji materialnej, to moze da CI jakis rabat. Pamietam, ze kiedys byla tam taka dziewczyna, ktora leczona byla za jakies symboliczne oplaty. Ona ma taka zasade, ze raz w roku leczy 1 pacjenta za symboliczna oplate. Nie mowie, ze akurat sie na to zalapiesz, ale moze uda Ci sie dogaadc i dostaniesz nizsza cene. To naprawde nie jest osoba, ktora widzi tylko pieniadze i prze z ich przyzmat pracuje z pacjentem. wiem to po sobie , bo zdarzalo sie, ze placilam pani marcie dopiero po np miesiacu bo nie mialam pieniedzy. Jak jeszcze cos chcesz wiedziec, to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
amillo Re: terapia we Wrocławiu 28.02.05, 13:13 Własnie sie dowiedzialam, ze powstaje nowa grupa terapeutyczna w gabinecie, gdzie ja sie lecze. Spotkania beda raz w tygodniu, cena to 25 zlotych za dwie godziny tylko nie wiem, czy normalne czy zegarowe. Pomysslalam, ze moze zainteresuje kogos taka informacja. Tel. gdzie mozna uzzyskac wiecej informacji : 608 414 636 i 784 69 39. Zajecia bedzie prowadzic pani Marta Kaczmarek, psycholog Moze ktos bedzie chcial skorzystac, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczegoj Re: terapia we Wrocławiu 04.03.05, 19:26 czy ktos ma jeszcze jakies inne namiary ale na bezpłatnych psychologów? Odpowiedz Link Zgłoś