cafe_justysia 07.05.05, 22:55 odchudzam się choć potrzebuję zrzucić tochę wagi,mam za duży brzuch,uda i biodra...ale żeby wpadac w anoreksję??!!Dla mnie to jest nie do pojęcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheerley Re: Ja nie 07.05.05, 23:56 mnie też sie wydawało nie do pojęcia...wtedy to nawet nie mialam pojęcia ze takie choroby istnieją (a czy b). ale tak się dzieje kiedy przestajesz nad tym panowac...panować nad sobą... Więc oby Cię to nie spotkało... Odpowiedz Link Zgłoś
snake77 Re: Ja nie 08.05.05, 00:57 Ja lubie scinac wlosy na krotko, ale zeby wpadac w raka i tracic wlosy?? Dla mnie to nie do pojecia!! Odpowiedz Link Zgłoś
koktajlmolotowa :| 08.05.05, 06:53 haha. każda z nas kiedyś tak mówiła. Ja oglądając jakiś program o anorektyczkach mówiłam 'o boże jak można z siebie tak oszpecić?" teraz jestem taka sama, oszpecona, brzydka, chuda, chora, ja. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: :| 10.05.05, 17:30 własnie,było kilka takich dokumentów...dla mnie był szczególnie wstrząsający ten o młodych dziewczynach,które przyjechały się leczyc do jakiegos ośrodka w Kanadzie....pokazali je po leczeniu-to nie były te same dziewczyny-śliczne,z fajną wagą,wcale nie grube...po prsotu modelki!!! Odpowiedz Link Zgłoś