16.09.05, 18:02
Co o niej sądzicie i czy macie jakieś doświadczenia ze stosowania. Jak silnie
działa i po jakim czasie. Ile bierzecie i czy jest dobra w smaku. Do tej pory
piłam zwykłą Figurę ale teraz właśnie pojawiła się ta Xenna fix i ciekawa
jestem opinii.
Obserwuj wątek
    • forkate Re: Xenna fix 16.09.05, 23:18
      o xennie nic nie wiem ale dobrze działa herbata która nazywa się
      afrodyta...regulavit przy niej wysiada
      • eljad21 Re: Xenna fix 17.09.05, 13:08
        hmmmmm...może jeszcze jakieś porady, np. jak szybciej znaleść się w szpitalu,
        aby wszyscy się martwili i współczuli że za niedługo umżemy na raka przewodu
        pakormowego
        • yelloweyes Re: Xenna fix 19.09.05, 18:34
          Kuźwa ;/ własnie dzisiaj pomyslałam o tabletkach przeczyszczajacych. Po co mam
          wymiotowac? przeciez to o wiele łatwiejsze.. jest chyba zle ;/. Ale ciagle
          wierze ze zatrzymam to wszystko...
          • dlaczegoj Re: Xenna fix 19.09.05, 20:28
            dziewczyny czy was juz kompletnie pop..... jeśli chcecie sie same zagłebuac w
            tych chorobach to juz wasza sprawa ale prosze nie ,,pomagajcie" innym!!!!!!!11
            Przeciez to jest chore co wy piszecie....Błagam zastanówcie sie nad tym co tak
            naprawde chcecie w zyciu osiagnac!?!?!?!?!?!?!?!
            • forkate Re: Xenna fix 19.09.05, 21:43
              jasne...nie udzieljacie porad. ok. tylko ja wole napisac o herbacie ziolowej
              jesli juz ktos chce cos takiego zazywac niz zostawic to bez echa.chyba lepsza
              herbata niz chemiczne tabletki co?? popatrzcie na to z drugiej strony...tak czy
              inaczej jelsi ktos juz o tym mysli wezmie byle co aby tylko w swoim chorym
              mniemamiu "pomoc" sobie...
              • zielona.gumka Re: Xenna fix 26.09.05, 23:34
                Xenna fix to po prostu senes z dodatkami.
                • mam-kota Re: Xenna fix 28.09.05, 17:11
                  nie wiem, ale sa takie herbatki z herbapolu co to one pomagają... z kruszyną
                  lub czyms na s...;|
                  • maalinnkaa Re: Xenna fix 04.10.05, 17:22
                    hmmm...jas obie dziś kupiłam i tabletki przeczyszcające z xenny i charbatke-z
                    kruszyna ..mysle że będę hudła w oczach..ale nie zniszcze sobie
                    wnetrzności<lol2>
                    Ej...a ktos wie jakie są efekty po miesiacu??? (ile kg albo cos)odpiszcie;]
                    • jenny_j Re: Xenna fix 04.10.05, 17:34
                      hmm...a to ma w ogole jakies dzialanie?
                      to chyba jest tak z tymi przeczyszczami jak i z b. na poczatku cos daje a
                      pozniej organizm sie juz przyzwyczaja do nich i przestaja dzialac.
    • maalinnkaa Re: Xenna fix 04.10.05, 21:08
      dziwczyny.. ja sobie kupiłam Xenne extra<lol> i co jak po tym jest??? działa
      jeszcze nie brałam pije figurę 2... jak by co to doradżcie;]
    • bch4 Re: Xenna fix 04.10.05, 21:12
      Czytam i oczom wlasnym nie wierze!! My tu walczymy by wyzbyc sie choroby, by przetrwac jeden dzien
      normalnie ... a wy tu dziewczyny toczycie dyskusje zachecajac sie do wpedzania w chorobe.. Wstyd mi za
      was! Zbyt wiele jest tu ososb, ktore marza o wyzdrowieniu, nie dolujcie ich swoimi wypowiedziami,
      znajdzcie sobie jakies inen forum... to tak jakbyscie alkoholikom machaly flaszka wodki przed nosem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka