Dodaj do ulubionych

ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ

18.10.05, 22:34

te wszystkie skomplikowane popie..ne diety to oszustwo.Byłem gruby,
ale jak byłem sam przez pare miesięcy,jadłem samą czekoladę,
wcale nie bylem głodny, czaem tam coś na odmianę, 2 czekolady dziennie,
muzyczka,i leżenie, czsem kawka ,na humorek /zgredzi wyjechali na pare miesięcy/
zaznaczam,że dodatkowo na depresję łykałem prochy, powodujące przybieranie na
wadze.
Okazało się,że przyczyną jedzenia jest stres spowodowany obecnością zgredów w
domu,
a czekolada nie rozpycha żołądka, usuwa łaknienie,poprawia nastrój,najwyżej
czasem jakieś warzywko,kawałek mięska na odmianę,i jeszcze jakis lodzik
Praktycznie ODCHUDZILEM SIĘ SAMĄ CZEKOLADĄ.
I kto tu pie.. biednym dziewczynom ,bulimiczkom itp
,że nie wolno jeść czekolady ? :)
Bardzo ważnym warunkiem jest nieobecność zgredów w domu.
sprawdzone doświadczalnie
Obserwuj wątek
    • zwariowana.girls Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 13:02
      Moim zdaniem to zależy od nastawienia. Ja też uwielbiam czekoladę. Potem miałam wyżuty sumienia i wymiotowałam, bo mnyslałam, ze przez czekolade niewioadomo jak przytyję. Momo ze zwracałam i tak tyłam. Potem zmieniłam nastawienie. Myślę teraz, ze czekolada sprawia ze jestem ładna i seksowna. Od tej pory słyszę same komplementy. Coś w tyjm jest :)
      • mroovcia Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 15:14
        moja kumpela na czeko schudła do 36 kilo na czekoladzie..chyba chodzi tez o to
        zeby dieta byla urozmaicona a nie tylko słodka
        • kwiatuszek_82 Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 16:21
          w tym wszystkim chodzi przede wszystkim o umiar, jeść wszystko ale z głową:)
          ale zgadzam się że czekolada jest najlepszą rzeczą na świecie :) dzień bez
          choćby kawałka czekolady to dzień stracony :D
          • mroovcia Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 18:34
            hmm..ja mam tak z jabłkami..bo po czeko mam zaparcia:P
            • kwiatuszek_82 Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 18:47
              Hehe, Mroovcia mam propozycję - to na zmianę: najpierw czekoladka, potem
              jabłuszko :D Sama tak robię bo mam ten sam problem :P
              • gaapa Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 19:31
                zabawne,ja tez najwiecej chudlam gdy jadlam prawie tylko slodycze:)ale to stres
                silny tak na mnie dziala,nie moge jesc nic innego poza slodyczami.i chudne
                niesamowicie...teraz niestety wygladam calkiem niezle,zdaje sie ze nie mam
                zadnych powaznych problemow;)
                co do jablek to jestem od nich uzalezniona niestety,i troche sie martwie ze one
                rozpychaja zoladek...ale jem co najmniej 5 dziennie.moze to zle?
                • mroovcia Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 20:38
                  nie bo zdrowe są:P a poza tym rak ci nie grozi...wiesz...kusisz mnie i chyba
                  sobie jutro czekolade kupie:P
                  • kwiatuszek_82 Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 22:09
                    Gaapa jabłuszka są bardzo zdrowe i na pewno Ci nie zaszkodzą nawet w większych
                    ilościach:) Ja też pochłaniam co najmniej kilogram dziennie:) Zresztą to
                    kopalnia witamin:) Mroovcia - smacznego :D
                    • gaapa Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 22:24
                      No dobrze.Wiec zdrowa dieta jablkowo- czekoladowa;)Hej,Kwiatuszku,ale Ty jestes
                      szczupla,ja aktualnie tak srednio...
                      • kwiatuszek_82 Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 20.10.05, 12:16
                        Wiesz Gaapciu u mnie to w zasadzie trudno powiedzieć bo mam taka figurę że od
                        pasa w górę jestem chudzina, żebra mi wystają, a z kolei od pasa w dół....
                        hmmmm... mam 100cm w biodrach :D więc jestem szczupła tylko w połowie :D a
                        jeszcze chciałam przypomnieć że jabłuszka poprawiają przemianę materii więc My
                        powinnyśmy jeść ich ile się da :D
    • hayes Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 19.10.05, 23:57
      mmmmmmmmm............uwielbiam czekolade:))))))))))))))))Najbardziej z
      orzechami:)))))))))))Z takimi DUŻYMI, okrągłymi:))))))))))))) Wiecie o której
      mówię??? O k..., ślina mi cieknie:))))))))))))))))))
      • mroovcia Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 20.10.05, 07:17
        :/ nienawidze orzechów bo mi w zeby wchodzą..ja lubie czeko jako dodatek,a jak
        już to biała lub z rodzynkami,alno of course samą,ale nie umiem zjeść całej na
        raz...za słodka jest:)
        wieeem wybredna jestem^^
        • dlaczegoj Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 20.10.05, 10:44
          Ja szczerze mowiąc zawsze jadłam czekolade nie dlatego ze mi smakowała,ale po
          prostu czułam potrzebe(ma przeciez tyle magnezu).Od kiedy zaczełam miec
          problemy bulimiczne moi rodzice sie nie skapnęli,bo ja wyjadałam głownie
          słodycze,ktorych zwykle bardzo mało jadłam.Moj biedny braciszek zawsze za to
          obrywał,bo oskarzali jego ze nie maja nawet czy poczęstowac gosci jak
          przychodza.Nawet kiedy im sie przyznałam to stwierdzili ze to nie prawda i
          zebym przestała oszukiwac bo to miala byc niby wymówka bolącego żoładka kiedy
          nie mialam juz siły zjesc np kolacji(mialam wczesniej anoreksje).
          Jednak gdy zobaczyli mnie w "akcji"to uwierzyli-niestety było to za póżno bo
          ja juz wpadłam w bagno bulimii
          • hayes Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 20.10.05, 14:49
            MOi kupowali całe takie paczki po 10 tabliczek, żeby na długo było. Ja mogę
            opanować takie cudo w 2 dini:))) I'm mad. Gdyby nie czeko to łątwiej byłoby mi
            skończyć, ale to się nazywa prawdziwa miłość:))))))
            • kwiatuszek_82 Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 20.10.05, 18:17
              Rany!!! 10 tabliczek!!! zaczelam sie slinic.. :D no nic, ide po czekolade :D
              mniam :))))
              • zwariowana.girls Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 20.10.05, 21:27
                Ja właśnie pałaszuję czekoladkę...mniam. Najbardziej lubie mleczną Goplane. dziwie się, że jakoś nie mam pretensji do siebie o to. Zgadzam sie, ze z czeko trudno skończyć. Nawet gdyby po co kończyć. Sama słodycz. :]
                • mroovcia Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 21.10.05, 07:02
                  aa:] ide dzis na nalesniki:p moze wezme z czekolada:p
    • hayes Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 21.10.05, 11:18
      Czy wy naprawdę myślicie, że jest możliwe schudnięcie odżywiając się samą
      czekoladą???
      • kwiatuszek_82 Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 21.10.05, 12:11
        jasne ze nie, a juz na pewno nie bedzie to zdrowe odchudzanie. przeciez chodzi
        o to zeby sie odchudzac zdrowo. co nie zmienia faktu ze uwielbiam czekolade :D
        • mroovcia Re: ODCHUDZANIE CZEKOLADĄ 21.10.05, 16:15
          sama to nie,ale odchudzanie z czekolada to bomba pomysł:] i działa...wiec
          bomba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka