rob231 15.11.05, 21:15 witam.mam na imie Robert mieszkam na pomorzu.Poznałem wspaniała dziewczyne ze ślązka po pierwszym spotkaniu okazało się że ma bulimię-chce jej pomóc nie znam się na tym pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tananek Re: szukam pomocy 16.11.05, 09:44 skoro ma bulimie to pewnie sie leczy i to jest dla niej pomoc aby wyzdrowiec, to co mozesz zrobic to byc z nia jak z - nowopoznaną wspanialą dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
tananek Re: szukam pomocy 16.11.05, 09:45 moze tez pogadaj z nia o tym jak jej pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
tricia23 Re: szukam pomocy 16.11.05, 11:13 Jesli sama Ci powiedziała to znaczy ,że Ci zaufała.Ja bym nie powiedziała na pierwszym spotkaniu o chorobie.Mieszkacie daleko od siebie (chyba) i możesz tylko ją wspierać w wyjściu z choroby: rozmowy na gg,tel.Dobrze bedzie jak będzie miała kogoś z kim może pogadac ,wyżalić się.Na odległośc trudno jest pomóc osobie chorej. Odpowiedz Link Zgłoś
lekshey.gyatso Re: szukam pomocy 18.11.05, 23:00 witam, prosze koniecznie zajrzeć na forum: forum.glodne.pl/viewtopic.php?t=780&postdays=0&postorder=asc&start=0 jest tam kilka osób ze sląska polecaja bardzo bardzo skuteczny ośrodek. Przytaczam z tego forum nanmiary i opinie dziewczyn: "tam dojezdzaja dziewczyny z calego Slaska, z Katowic, Siemianowic tez... Osrodek Leczenia Nerwic i Zaburzen Jedzenia "Dabrowka" ul. Asnyka 10 Gliwice tel. 238 34 70 www.psychoterapia-silesia.pl anne napisał: i jeszcze male uzupelnienie- w tym osrodku pracuje wielu terapeutow- nie mialam przyjemnosci poznania czy dowiedzenia sie czegos o wszystkich... podaję więc takich sprawdzonych przeze mnie lub dziewczyny, ktore znam z osrodka: lek.med.Barbara Czekaj,dr n. hum. Bernadetta Izydorczyk, mgr Magdalena Paliwoda, mgr Jarosław Gliszczyński, lek. med. Elżbieta Niziołek... shirly napisał: a ja dodam jeszcze ze ośrodek w Gliwicach jest bezpłatny(chyba ze ktoś chce ,to może prywatnie )" Z tego zespołu polecam np. Magdalena Klasik -(pół etatu) psycholog, ponad 20-letnie doświadczenie w prowadzeniu psychoterapii, liczne szkolenia głównie w Laboratorium Psychoedukacji i Instytucie Ericksonowskim, aktualnie w końcowej fazie procedury uzyskiwania formalnego certyfikatu psychoterapeuty. Polecam też w Katowicach Polski Instytut Ericksonowski filia w Katowicach 40-708 Katowice, ul. Franciszkańska 25 tel/fax (032) 25 24 517 e-mail: piemarq@katowice.home.pl www.instytutericksonowski.home.pl/index2.html Zespół opis pracowników: www.instytutericksonowski.home.pl/index2.html pozdrawiam OM MANI PADME HUNG lekshey Odpowiedz Link Zgłoś