Dodaj do ulubionych

Rodzice a bulimia

22.11.05, 16:24
Witam wszystkich!! Jestem tu po raz pierwszy-poznalam wiele problemow!Ale mam
prosbe-moze zagladaja tu rodzice chorych na bulimie,moze zechca podzielic sie
swoimi radami i doswiadczeniami w walce z bulimia,albo tym jak udalo sie
osiagnac sukces i wyjsc z choroby,jak sie zachowywac i wspierac swoje dzieci!
Bede wdzieczna za kazda rade i sugestie .Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • night21 Re: Rodzice a bulimia 22.11.05, 16:53
      ja rodzicem co prawda nie jestem...ale od 5 lat choruje na bulimie....i mysle ze
      najlepszym sposobem pokonania choroby jest terapia...ja zaczełam...dopiero
      teraz...po 5 latach...
      • fiona84 Re: Rodzice a bulimia 22.11.05, 16:58
        Night21, jeli moge wiedziec- gdzie we Wroclawiu sie leczysz? Chodzisz na terapie
        do psychologa? Ja bylam w osrodku zdrowia psychicznego na ul. Korzeniowskiego,
        p. psychiatra zalecila mi Bioxetin (nie wiem, czy widac poprawe, czy to efekt
        placebo?) i psychoterapie... I na tym sie skonczylo, niestety. A sama czuje, ze
        cos z tym musze zrobic... Pozdrawiam! ;)
        • dlaczegoj Re: Rodzice a bulimia 22.11.05, 19:17
          Heyka,polecam dr.Wandokanty-Bocheńska.Jest ona uważana za najlepsza conajmniej
          we Wrocławiu.Z tego co wiem przyjmuje w przychodni na ulicy
          Białowieskiej.Chciałabym sie u niej leczyc ale niestety leczy nieodpłatnie
          dorosłych,a ja jeszcze nie jestem pełnoletnia.Poza tym stan finanasowy moich
          rodzicow nie pozwala mi na to.Naprawde gorąco ja polecam,bo faktycznie kobieta
          sie zna na tym
          • fiona84 Re: Rodzice a bulimia 22.11.05, 19:41
            Piekne dzieki!!! ;) A nie masz moze jakis dokladniejszych namiarow typu nr
            telefonu? A, no i sedno sprawy- czy ona jest psychiatra czy psychologiem? Bo mi
            bardziej zalezy na tym ostatnim, na terapii dokladnie rzecz biorac... Ale dzieki
            jeszcze raz, wpisze ja w wyszukiwarke, moze cos wyskoczy. Pozdrawiam! ;)
            • dlaczegoj Re: Rodzice a bulimia 23.11.05, 11:16
              Super że sie zdecydowałaś.Oto jej numer-3484307 lu komórkowy-502411083
              Jest ona psychologiem.
              Pozdrawiam i zycze powodzenia,a ja zaraz ide na drugi seansik hipnozy::P
              Hehehehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka