monice_88 27.01.06, 12:47 a i jeszcze jedno... otoz co to tak dokladnie jest to tussi tzn. na co to jest? wiem ze od tego sie chudnie i ma sie mala faze..hmm a mozna to tak po prostu bez niczego kupic w aptece? czekam na info z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitaa Re: TUSSIPECT!!! 27.01.06, 14:18 to syrop wykrztuśny,który zawiera efedrynę-pochodną amfetaminy,szybko uzależnia,siada przy nim pamięć,koncentracja,kilkakrotnie wypity z kawą porusza serce tak ze bije jak oszalałe,od niego raczej się nie chudnie :/...może troszkę zmniejsza łaknienie ale raczej nie za bardzo,nie bierz się za to świństwo Monia...szkoda zdrowia...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megris Re: TUSSIPECT!!! 27.01.06, 18:42 Tsssi jest na gardło.Jak chore można brać w innym przypaku NIE! Czy sie chudnie---rzecz względna .Raczej działa pobudzajaco i eliminuje łaknienie. To jednak NIC w porównianiu z tym jakie efekty uboczne powoduje. Można wykończyć sie na serce! Czy warto? Napewno NIE! P.S-nie zawsze efekt braku łaknienia jest-także gra nie warta ryzyka. Lepiej jeść ciepłe i zdrowe rzeczy a wiosną warzywka i bez takiego świństwa jak tusssi mozna schudnąć... Ale w koncu ja tez jestem zaburzona więc juz sie nie mądrze Odpowiedz Link Zgłoś
karollcia_k Re: TUSSIPECT!!! 28.01.06, 01:08 Nigdy, przenigdy tego nie próbuj! Niech Cię ręka Boska broni! Uzależnia i choć początkowo możesz faktycznie schudnąć, po odstawieniu leku, przechodzisz prawdziwą detoksykację- tyje się o wiele więcej anizeli się schudło. Do tego wszytskie fizyczne dolegliwosci- utrata sił, ogromne obnizenie nastroju, ból niemal każdej części ciała, problemy z sercem. Nie warto, powtarzam : NIE WARTO! J przygodę z Tussi mam juz za sobą i nigdy nie chciałabym do tego wrócić! Odpowiedz Link Zgłoś