Dodaj do ulubionych

Sposoby na głodówkę

04.04.06, 10:12
Jakie macie sposoby na głodowanie? Nie jestem zadną anorektyczką, ale po
prostu chcę szybko schudnąć? Niestety nie wytrzymuje nawet jednego dnia. Może
są na to jakieś sposoby?
Obserwuj wątek
    • shunyata Re: Sposoby na głodówkę 04.04.06, 10:28
      evvvka napisała:

> Jakie macie sposoby na głodowanie? Nie jestem zadną anorektyczką, ale po
      > prostu chcę szybko schudnąć? Niestety nie wytrzymuje nawet jednego dnia. Może
      > są na to jakieś sposoby?

zacznij 1 dnia od owoców - mandarynki, pomarańcze + woda
      2 dnia wyłącznie woda

po 2 dniach masz 3 kg mniej!

shunyata

ps. nie rób tego w weekend !!!! nie dasz rady najlepiej we wtorek i środę z
      tym, że w poniedziałek postaraj się trochę mniej zjeść by przykurczyć żołądek :)
      • evvvka Re: Sposoby na głodówkę 04.04.06, 11:14
        Ale czy są jakies sposoby, zeby nie cierpiec głodu?
        • blackhorse-bh Polecam wyjazd 04.04.06, 14:04
          Zajrzyj na www.przystanekzdrowie.pl Już od czerwca organizują wyjazdy
          głodówkowo-jogowe. Byłam z nimi w zeszłym roku. Nauczyłam się tam oczyszczać
          organizm, przeprowadzać głodówki, a przede wszystkim znalazłam przyjaciół z
          którymi wspólnie się wspieramy i dzielimy poglądami. To zupełnie odmieniło moje
          życie i dało niezłego kopa żeby się w końcu wziąć za siebie solidnie :)
    • kwiatka100 Re: Sposoby na głodówkę 04.04.06, 21:46
      no jak wytrzymac na głodówce.. dco tego potrzeba silnej woli.. owszem istnieja
      ruzne "triki" ale to zazwyczaj gó.. daje.. nie bierz w ogóle zadnego jedzenia
      do ust tylko woda (po coli light łatwo o napad) zajmij sie czymś wiadomo że
      siedząc w domu w ktorym jest ful jedzenia latiej o napad wiec wyjdź z domu albo
      wywal całe jedzenie albo tak mocno sie ccczyms zajmij ze nie bedziesz miała
      czasu na jedzenie.. proste..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka