evvvka 04.04.06, 10:12 Jakie macie sposoby na głodowanie? Nie jestem zadną anorektyczką, ale po prostu chcę szybko schudnąć? Niestety nie wytrzymuje nawet jednego dnia. Może są na to jakieś sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shunyata Re: Sposoby na głodówkę 04.04.06, 10:28 evvvka napisała: > Jakie macie sposoby na głodowanie? Nie jestem zadną anorektyczką, ale po > prostu chcę szybko schudnąć? Niestety nie wytrzymuje nawet jednego dnia. Może > są na to jakieś sposoby? zacznij 1 dnia od owoców - mandarynki, pomarańcze + woda 2 dnia wyłącznie woda po 2 dniach masz 3 kg mniej! shunyata ps. nie rób tego w weekend !!!! nie dasz rady najlepiej we wtorek i środę z tym, że w poniedziałek postaraj się trochę mniej zjeść by przykurczyć żołądek :) Odpowiedz Link Zgłoś
evvvka Re: Sposoby na głodówkę 04.04.06, 11:14 Ale czy są jakies sposoby, zeby nie cierpiec głodu? Odpowiedz Link Zgłoś
blackhorse-bh Polecam wyjazd 04.04.06, 14:04 Zajrzyj na www.przystanekzdrowie.pl Już od czerwca organizują wyjazdy głodówkowo-jogowe. Byłam z nimi w zeszłym roku. Nauczyłam się tam oczyszczać organizm, przeprowadzać głodówki, a przede wszystkim znalazłam przyjaciół z którymi wspólnie się wspieramy i dzielimy poglądami. To zupełnie odmieniło moje życie i dało niezłego kopa żeby się w końcu wziąć za siebie solidnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka100 Re: Sposoby na głodówkę 04.04.06, 21:46 no jak wytrzymac na głodówce.. dco tego potrzeba silnej woli.. owszem istnieja ruzne "triki" ale to zazwyczaj gó.. daje.. nie bierz w ogóle zadnego jedzenia do ust tylko woda (po coli light łatwo o napad) zajmij sie czymś wiadomo że siedząc w domu w ktorym jest ful jedzenia latiej o napad wiec wyjdź z domu albo wywal całe jedzenie albo tak mocno sie ccczyms zajmij ze nie bedziesz miała czasu na jedzenie.. proste.. Odpowiedz Link Zgłoś