hearcik 12.05.06, 00:44 Zastanawia mnie jedna sprawa, dlaczego osoby chore na anoreksje, bulimie tak strasznie lgną aby dostac sie na psychologie...powiedzcie mi dlaczego niektore z Was bedac chorymi chca isc na psychologie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free123 Re: Psychologia 12.05.06, 06:35 A Ty myślisz że w szeregach studentów psychologii są sami "normalni" ludzie ? Poza tym psychologia to taki sam kierunek jak każdy inny. I jeszcze, bądź pewna że żaden "CHORY" psycholog "NIE LECZY". Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Psychologia 12.05.06, 09:51 Coz to za oburzenie? Po prostu sie pytam i tyle, a Ty tak sie oburzasz, stonuj troche. "bądź pewna że żaden "CHORY" psycholog "NIE LECZY"."- tego nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
free123 Re: Psychologia 12.05.06, 12:22 Jak to fajnie czytać, jak ktoś wsadza mi swoje własne interpretacje moich słów. Żadnego oburzenia tu nie ma, gwoli jasności. Psycholog, który jest w jakiś sposób zaburzony/chory jest odsuwany od prowadzenia leczenia na czas swojej choroby.I mam na mysli tylko takich, ktorzy są profesjonalistami tj. pozostają w superwizji, przeszli lata szkoleń i terapii własnej i wiedzą jak się zachować w takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Psychologia 12.05.06, 12:27 Mam prawo do własnych interpretacji, w zwiazku z czym nie powinienes byc oburzony. Odpowiedz Link Zgłoś
free123 Re: Psychologia 12.05.06, 15:03 Ty MASZ MIEĆ PRAWO do własnego zdania/interpretacji jednocześnie NIE DAJĄC mi PRAWA do "oburzenia". Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Psychologia 12.05.06, 15:11 ehm...co za człowiek, napisałam co sie tak oburzasz, twierdziłes/as ze tak nie jest, a teraz co? zmiena frontu? nie rozumiem Cie... Odpowiedz Link Zgłoś
free123 Re: Psychologia 12.05.06, 19:33 Rzeczywiście nie rozumiesz. "Mam prawo do własnych interpretacji, w zwiazku z czym nie powinienes byc oburzony". Tłumaczę zdanie: Ty chcesz mieć prawo do czegoś, a z drugiej strony stawiasz się jako ktoś kto innym nie daje prawa do czegoś. Zrozumiałeś/aś ? Jak nie, to trudno. Hee Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Psychologia 12.05.06, 19:36 NIE POWINIENES NIE JEST ROWNOZNACZNE Z NIE WOLNO:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Psychologia 12.05.06, 19:37 ps. mnie tam bimba czy dla Ciebie "trudno" czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzyweczka Re: Psychologia 12.05.06, 18:27 A mnie zastanawia skąd masz takie dane statyczne??pzreprowadzałas jakies ankiety wsród chorych???????? Odpowiedz Link Zgłoś
free123 Re: Psychologia 13.05.06, 07:32 Bo sama jest studentką psychologii, żygającą między wykładami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Psychologia 13.05.06, 09:55 nie robią na mnie wrazenia Twoje teksty, poczytaj co pisałam a pozniej sie wypowiada. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
free123 Re: Psychologia 14.05.06, 10:46 A kto powiedział, że mają robić ? Hee, dobre sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: Psychologia 14.05.06, 11:51 Przeczytaj jaki jest temat postu i nie rob z siebie ciołka! Odpowiedz Link Zgłoś