Dodaj do ulubionych

zle sie czuje..

18.07.06, 16:25
..ale nie dlatego ze wymiotowalam..(dzisiaj juz 11-ty dzien czysty..:)..tylko
moze dlatego ze juz tyle nie zwracalam..wiem zu to brzmi irracjonalnie..ale z
drugiej strony to mozliwe..czuje sie jak na detoksie..mysle ze moj organizm
zaczyna "wariowac"..nie wie co sie dzieje.. przyzwyczajony do regularnych
wymiotow(od ponad dwoch lat)-nagle cos gwaltownie sie skonczylo..Boze daj mi
sile..nie wiedzialam ze bedzie tak ciezko..pije miete-zeby mi bylo troszke
lepiej..mam nadzieje ze pomoze..a jutro nowy dzien-wierze ze bedzie
lepiej..musze wytrwac..pozdrwaiam wszystkie "walczace"..
Obserwuj wątek
    • marcysia1991 Re: zle sie czuje.. 18.07.06, 21:45
      Kochanie musisz wytrzymać. Ja co prawda wychodziłam z anoreksji, ale miałam
      okres że wymiotowałam i przeczyszczałam się!! Już 3,5miesiąca jest świetnie jem
      wszystko. Jwstem zdrowa, ale jeszcze mam dolegliwości bólowe-->oceniając to w
      skali 1:10 to 3 miesiące temu było 10, a teraz jest 3!! Mam nadzieje że minie
      jeszcze może miesiąc może mniej i wszystko będzie już ok!! POZDRAWIAM!
      • bonnie26 Re: zle sie czuje.. 19.07.06, 01:44
        dzieki wielkie..boze..trzy miesiace-wydaje mi sie to taki szmat czasu..nie wiem
        jak ja to przezyje..z drugiej strony-czego sie moge spodziewac?..w koncu
        wymiotowalam regularnie przez dwa lata-musialo sie to odbic negatywnie na
        zdrowiu..a teraz chce zeby wszystko,szybciutko-"jak za dotknieciem
        czarodziejskiej rozdzki"wrocilo do normy..wiem -musze byc cierpliwa..walcze o
        nowe zycie..musze zwyciezyc..nie poddam sie..chociaz powiem szczerze ze dzisiaj
        bylo slabo..przez glowe przeszla mi mysl-zeby zwymiotowac..zeby sobie
        ulzyc..ciesze sie ze sie nie poddalam..z drugiej strony boje sie ze jestem taka
        slaba..wiem ze ta chorobsko jest bardzo podstepna..czycha zeby tylko
        zaatakowac..czeka na chwile slabosci zeby tylko cie dopasc..NIE MOZEMY SIE JEJ
        PODDAC!!!!
    • hellena8 Re: zle sie czuje.. 19.07.06, 08:59
      trzymam za ciebie kciuki! Trzymaj tak i nadla, nie zaniechaj tego, proszę cie.
      Pozdrawiam.
      • hesjja Re: zle sie czuje.. 19.07.06, 11:19
        niestety na tym to polega, że poprzez wymiotowania oczyszczamy się, jakby
        pozbywamy trudnych spraw, problemów. Teraz nie masz pomocnika buli i musisz sie
        z nimi sama uporać. Trzymam kciuki za wygraną walkę :-)
        • bonnie26 Re: zle sie czuje.. 19.07.06, 18:16
          dziewczyny-wielkie dzieki za wsparcie..naprawde duzo to dla mnie znaczy ..i
          jest mi latwiej..z calego serca chce sie wyleczyc i raz na zawsze pozbyc
          problemow z jedzeniem..wiem ze ta choroba jest jak narkotyk-i bulimiczka jest
          sie juz na cale zycie..a moze sie myle..mam nadzieje ze tak..ja
          bede "czysta"..nigdy wiecej..dzieki za wiare..
    • maadzia10 Re: zle sie czuje.. 20.07.06, 23:54
      jak Ci idzie ?
      trzymaj się !
      • hopeless2 Re: zle sie czuje.. 21.07.06, 13:11
        Moj 13 czysty dzien sie zaczal. Wstalam, wykapalam sie, zjadlam sniadanie i
        zaraz bede czytac ksiazke i robic inne NORMALNE rzeczy. Zycie na prawde potrafi
        byc piekne, choc takie zwyczajne. Nie powiem ze przychodzi mi latwo, bez
        problemu, bo nie... Bulimia siedzi w mojej glowie i jeszcze pewnie dlugo tam
        bedzie. Ale chyba jestem na dobrej drodze :) Zycze wszystkim duzo zdrowka i
        wytrwalosci!!!
        • maadzia10 Re: zle sie czuje.. 21.07.06, 14:18
          powodzenia :)
    • bonnie26 Re: zle sie czuje.. 21.07.06, 18:07
      ..dziewczyny-dzieki za pamiec..trwam w moim postanowieniu..dzisiaj 14 "czysty
      dzien"..ale to prawda-bulimia tkwi w moim umysle..musze sie pilnowac-zeby
      jakies "glupstwo"nie strzelilo mi do glowy..i nie zwy...staram sie nie myslec o
      jedzeniu..tak sobie zapelnic dzien zeby sie (w miare mozliwosci )nie
      nudzic..jest mi ciezko bo wiekszosc czasu spedzam w domu-pracuje w domu..ale
      trwam..i nie poddam sie..zycze wam powodzenia i silnej woli..strasznie jest nam
      ona potrzebna..
      • graun Re: zle sie czuje.. 21.07.06, 20:03
        Bonnie gratuluje 14 dni to juz długo
        Mi tez bylo ciezko, przytyłam w ogole jakos puchłam, ciagle mialam za duzo
        sliny w buzi :)zgaga, gazy, pryszcze , hormony wszystko na raz , ale juz jest
        lepiej zostaly mi tylko hormony ktore musza dojsc do siebie :)
        • bonnie26 Re: zle sie czuje.. 23.07.06, 03:04
          ..niby to dlugo,ale w obliczu calego zycia to tak malo..ja juz nie chce NIGDY
          wymiotowac..chce byc zdrowa..a jest mi tak trudno z tym walczyc..ja tez mam
          jakies skutki uboczne,ale to niewazne-ja chce byz wreszcie zdrowa..nie myslec
          nigdy wiecej o zarciu..o dietach..cieszyc sie z zycia..POMOCY!!!..SILNEJ
          WOLI!!!!..WYTRWALOSCI!!!..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka