aneta2_1 28.11.06, 09:23 cześc dziewczyny!kiedyś byłam na tym forum jako bylimiczka...po 8 latach właśnie minął ROK jak jestem czysta :) akceptuje siebie i jestem zadowolona ze swojego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: PO 8 LATACH -rok czystości !!! 28.11.06, 10:12 gratuluję:) u mnie narazie kilka tygodni ale wierzę,że za rok też będę mogła tak napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta2_1 Re: PO 8 LATACH -rok czystości !!! 28.11.06, 13:24 to dobry początek :) wiem ile to Ciębędzie kosztowało...nerwy,płacz,gorycz,drgawki,złe myśli to i jeszcze inne mnie męczyło ale z silnym oparciem obok mnie daliśmy radę :D i jestem wkońcu szcęśliwa,wiem że życie jest inne niż mi się wydawało,i jedzenie nie musi być wstrętne ale można czyćjego smak i cieszyć się nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: PO 8 LATACH -rok czystości !!! 28.11.06, 13:43 wiesz-nie jest tak źle:) siedzę w tym już 7-8lat i myślałam,że będie gorzej... czasami mam ochotę nakupować "smieci" i... trzymam się bo patrzę na córkę i wiem że nie mogę ryzykować własnym życiem i tym,że jej nie wychowam! i to mi pomaga bardziej niz niejedna terapia:) tylko lustro szerokim łukiem omijam bo przytyłam w 2tygodnie sporo pomimo tego,że nie jest duzo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowka69 Re: PO 8 LATACH -rok czystości !!! 02.12.06, 21:16 gratuluję i zazdrszczę :/ TRZYMAJ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś