maddalena85 29.07.07, 15:00 Po jakim czasie po wyzdrowieniu- fizycznie, bo w psychice ślad zostaje :/- wróciła wam miesiączka? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maddalena85 Re: Miesiączka 30.07.07, 18:02 Czy mam przez to rozumieć, że na forum nie ma dziwczyny, która doszła do siebie po leczeniu? Smutna perspektywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betka262 Re: Miesiączka 31.07.07, 22:02 Kobieto...jeśli myslisz,że sama wróci to się grubo, ale to grubo mylisz. Wybierz sie do ginekologa, DObrze ci radzę. I przeczytaj post na samej górze "coś Wam opowiem waznego" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena85 Re: Miesiączka 01.08.07, 16:06 Wiesz ja już trochę choruję, miałam okresy lepsze i gorsze... było i tak że po poważnym spadku na wadze i wyniszczeniu, wróciłam do siebie i "kobieto" miesiączka także mi wróciła. Nie wiem skąd u Ciebie to przemądrzalstwo i atak- a może tylko ja tak Cie odebrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena85 Re: Miesiączka 01.08.07, 16:10 P.S. Co nie oznacza, że nie zamierzam iść do ginekologa :) Odpowiedz Link Zgłoś
betka262 Re: Miesiączka 01.08.07, 18:42 Odbieraj sobie moje zdanie jak chcesz. Życze ci jak najlepiej,,,miałam podobną sytuację jak ty i nie życzę ci abyś wkońcu przestała miesiączkować i miała problemy z hormonami tak jak ja. A co ty sobie myślisz mnie nie obchodzi,,,,chciałam cie tylko ostrzec. Bo takich rzeczy się nie lekceważy. Aha,,i nie pytaj o zdanie, skoroodpowiedz tylko cię denerwuje,,,a ty i tak wiesz swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena85 Re: Miesiączka 02.08.07, 17:45 Opatrznie mnie zrozumiałaś. Twoje zdanie nie jest dla mnie nieważne i nieistotne- gdyby tak było nie pytałabym. Wcale mnie nie zdenerwowałaś, tylko zaczęłam się zastanawiać skąd ta agresja. Jeśli mi się wydawało, to bardzo Cię przepraszam. Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie i pozdrawiam. P.S. Wiem, że chciałaś mnie ostrzec, nie wiem tylko skąd ten ostry ton. Odpowiedz Link Zgłoś
betka262 Re: Miesiączka 02.08.07, 19:01 a bo nerwowa jestem ostatnio przez moje kłopoty właśnie z okresem, To po prostu nie jest mało istotna sprawa i nie lekceważ sobie tego. Ja próbuję zajść w ciąże i masame problemy. Jakoś nie mogę załapać. Nie był to ostry ton, ale przepraszam. Życze ci powodzenie i błagam,,jeśli czujesz że coś może być nie tak to bierz się za to czym prędzej. Pozdrawiam,pa Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena85 Re: Miesiączka 02.08.07, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=56282119&a=56313818 kochanie to na pocieszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniura6 Re: Miesiączka 05.08.07, 08:34 W czasie prawie mojej 3 letniej choroby, rok miałam przerwę, a teraz miesiączkę mam co 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkabb Re: Miesiączka 05.08.07, 09:14 ja chorowalam 10 lat. zawsze mialam problemy z miesiaczka. teraz nie zygam w ogole, widze poprawe ale i tak jeszcze dluga droga przede mna... i po co nam to bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena85 Re: Miesiączka 06.08.07, 12:52 Dziękuję wszystkim Wam za odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś