ciociaklociazosia 23.11.08, 22:24 Mam pytanie zwiazane z tym czy np ktos bierze jedzenie czesto tak by miec w buzi pogryz porzuc i wypluwa by oszukac psychike( nie pwooduje wymiotow) moze podchodzic pod bulimie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueberry87 Re: Nowa ma pytanie 24.11.08, 00:33 Ja tak czasem mam, ale zazwyczaj później i tak się kończy jedzeniem i wymiotowaniem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Nowa ma pytanie 24.11.08, 00:36 moze to podchodzic pod zaburzenia jedzenia czyli tak, jest to bardzo niepokojące a czego sie boisz? co by sie stalo, gdybys to zjadla? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklociazosia Re: Nowa ma pytanie 24.11.08, 00:42 obawiam sie przytycia. Rok temu zachorowalam na nieodczynnosc tarczycy i przytylam z 15kilo. Od pol roku sie odchudzalam, 3mieisace bez tych zachowan od 3miesiecy wlasnie tzw "rzucie jedzenia" i jak nie mam mozliwosci tego zrobic to polykam i ide wymiotowac, ale to juz rzadziej. Choc wczoraj znowu powodowalam sobie te wymioty... Heh Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Nowa ma pytanie 24.11.08, 09:25 a wiec jesli nie wymiotujesz, a "jedynie" rzujesz, to tez jest to zachowanie chore chyba o taką odpowiedz ci chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś