Dodaj do ulubionych

dietetyk Wrocław

20.11.03, 13:30
Poszukuje dieteyka we Wrocławiu, możeci kogos polecic albo gdzie szukac
takowego, jakies przychodnie itp, cos w stylu tego co jest w Warszawie -
instytut zdrowia i zywnosc
Prosze
Pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: eeva1 Re: dietetyk Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 08:56
      Polecam Ci gabinet dr Stelli Grzyckiej na Krzykach. Niestety nie znam adresu,
      ale gabinet nazyw się GRACJA. Zadzwoń na info. Odchudza ziołami-są efekty, wiem
      z autopsji":) to wymagająca lekarka, przyjemna w kontaktach, polecam
      • kroptusia Re: dietetyk Wrocław 05.04.04, 14:42
        Hey

Tez szukam dietetyczki, ostatnia nic nie dala :-(( Naczy miala dziwne bardzo
        metody jedzenia (ze myslalam ze umre z glodu), tableti i po pol roku meczarni
        zero jesli nie gorzej, a brala za wizyte 60 zl. Jaka ta jest, ile bierze? I na
        czym polega na kuracja? NIe chce znow wpasc w efekt jojo, nie chce diet cud i
        ekperymentow ale schudnac zdrowo z 5-7 kg (tyle mi zostalo po ciazy), napisz
        prosze na moj mail bo tu zadko jestem : angel13@go2.pl prosila bym

kroptusia
        • bodytrener Re: dietetyk Wrocław 09.09.13, 12:48
          Polecam serdecznie pomoc trenera personalnego. Szczególnie godny polecenia jest trener Łukasz Gliszczyński, bardzo kompetentna osoba, układa bardzo skuteczne diety i łączy je z treningiem fizycznym! To jego strona : www.trener.wroclaw.pl
    • Gość: leomi Re: dietetyk Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 22:52
      Ja chodze do siwetnej pani, przyjmuje na drzewieckiego telefon tam 78-46-921 a
      pani sie nazywa Dawidiuk. naprawde polecam!!!!! Sam jestem pod jej opieka i
      naprawde czuje sie swietnie!!!! I nie ma zadnego efektu jojo. Kazdy traktowany
      jest indywidualnie zapewniam nie jakies tam diety cud!!!! pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka