Dodaj do ulubionych

potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam

IP: *.acn.pl 05.01.04, 12:55
patrz temat.Z góry dziękuję
h
Obserwuj wątek
    • Gość: Baś Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam IP: 81.210.54.* 23.01.04, 12:39
      A konkretnie co cię interesuje?
      stosowałam jakis czas , mogę odpowiedzieć na ewent. pyt.
    • Gość: dżordżia Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam IP: 62.87.130.* 23.01.04, 13:53
      Co to jest właściwie?? Chetnie się dowiem.
      • Gość: kasiaczek Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 20:00
        mam cos takiego:dziala na osrodek sytosci w mozgu(jedyny taki srodek w polsce)
        hamuje apetyt dostepny tylko na recepte,przyspiesza przemiane materii ale
        chudnie sie tylko przy przestrzeganiu diety 1000 1500 kcal.I nie mozna
        stosowac dluzej niz rok
        PS jest okropnie drogi 390 zl
        • okaleczona Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam 28.01.04, 07:55
          czyli podobne do tussi
          • Gość: kasiaczek Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 20:22
            nie to nie jest zaden narkotyk ale normalny lek gdy nie ma innego sposobu albo
            masz za duzo $
            • okaleczona Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam 28.01.04, 21:36
              wiem, ze lek.
              źle się wyraziłam.
              chodziło mi o działanie tegoz leku.
    • kkkaczory_piss_brothers Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam 31.01.04, 23:49
      ..
    • Gość: Ewa Re: potrezbuję informacji o MERIDII!!!!!!Błagam IP: *.waw.net.pl 04.02.04, 14:21
      Zapisze ci go internista. Na mnie nie podziałał. Przez dwa tygodnie miałam
      mniejszy apetyt, a potem wszystko wróciło do normy. W zasadzie nic nie
      schudłam. Dopiero, jak się "wzięłam za siebie...". No, ale do tego niepotrzebne
      są leki...
      Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka