gosiaczek278 15.01.10, 20:19 szukam gospodarstwa agrotyrystycznego dla 3 latka. krowy, koń, świnie, kury itp. nie chodzi o stadninę, ani o super wyszukane ceny. chcę aby zobaczył i poznał normalne życie na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmsien Re: agroturystyka z 3-latkiem co polecacie 16.01.10, 18:37 Witam, proponuję pobyt w naszym gospodarstwie gramotne.w.interia.pl Dzieci przebywające u nas uwielbiają nasze króliki, konia i psy. Ponadto mamy to, co dla małych dzieci niezbędne -duże ogrodzone podwórko, plac zabaw. Rodzicom proponujemy odpoczynek z dala od dużych miast, cisza zakłócana tylko śpiewem ptaków a także skorzystanie z sauny typu ruska bania, którą w Polsce można spotkać tylko na Podlasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_00 Re: agroturystyka z 3-latkiem co polecacie 20.01.10, 10:53 Ja byłam 2 lata temu w pięknej miejscowości obok Żywca. Z jednej strony jezioro, z drugiej góry. Ośrodek bardzo przyjazny dla rodzin, spokój i cisza, świetny wypoczynek na wsi polecam!!! Ośrodek nazywa się MÓTEL i mieści się w Pietrzykowicach. Znajdziesz przez google. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamazury Re: agroturystyka z 3-latkiem co polecacie 21.01.10, 13:43 ,,ustronne siedlisko,, agroturystyka na mazurach 14 km od Mrągowa zapraszam na moją strone dwie dziewczynki są mieszkankami tego gosp. 4.5 i 2.5 roku zapraszam , pobyt do 3 lat całkowicie bezpłatny Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek278 Re: agroturystyka z 3-latkiem co polecacie 26.03.10, 09:30 a co jeszcz?? znacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
c_izula Re: agroturystyka z 3-latkiem co polecacie 28.03.10, 23:49 Gosiu, ja polecam Owczarzówkę w Beskidzie Niskim owczarzowka.ovh.org/ Jeśli lubisz ciszę, piękne widoki i swojskie jedzenie to powinno Ci się tam spodobać. Moje dzieci były zachwycone- biegały cały dzień po gospodarstwie, bawiły sie na placyku, pływały w basenie (gospodarze mają malutki, ale parę km dalej jest fajny, spory i niezbyt oblegany basen). No i to jedzenie- gospodyni robi praktycznie sama wszytsko-wędliny, sery, kluski, piecze chleb. Pychota, A mój wtedy 2-letni syn jak wsiadł z gospodarzem do super-traktora to wrócił za godzinę po skoszeniu trawy z pobliskiego pola Gorąco polecam ! Iza Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Owczarzówka 08.04.10, 12:36 Iza, napisałam do Ciebie na priv w sprawie Owczarzowki. Zajrzyj proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: agroturystyka z 3-latkiem co polecacie 08.05.10, 21:47 W necie jest sporo ofert - ja sama mam 4 latke - mieszkamy na wsi od 4 lat - krów nie mamy ale sąsiedzi są w nie wyposażeni) Odpowiedz Link Zgłoś
mazinka Re: agroturystyka z 3-latkiem co polecacie 09.05.10, 16:46 Zajrzyj na podbrzozami.com Agroturystyka w Wielkopolsce organizująca fajne pobyty, bo nie tylko życie wsi, ale również dzieci uczestniczą w normalnym życiu gospodarstwa - karmią zwierzęta, wyprowadzają, mogą nauczyć się doić... Ale nie jest to wykorzystywanie nieletnich Do tego kąpielisko i bardziej cywilizowane atrakcje (w pobliżu) typu Gniezno. Pozdrawiam ciepło, Mazinka polskadladzieci.pl Odpowiedz Link Zgłoś