mali_a 21.11.04, 20:44 może wiecie ile to może kosztowa, organizowa samemu czy przez biuro, czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaque Re: weekend w Paryżu 23.11.04, 12:35 Myślę, że zdecydowanie lepiej zorganizować sobie taki weekend samodzielnie. Zarezerwowanie przelotu czy pokoju w hotelu to nie problem (szczególnie jeśli korzystasz z internetu), na miejscu też spokojnie dasz sobie radę (jesli nie znasz miasta to warto kupić sobie dobry przewodnik). Co do kosztów - wszystko zależy od tego jakie są Twoje oczekiwania - można spać w hotelu 5-gwiazdkowym, można w schronisku młodzieżowym... Odpowiedz Link Zgłoś
agra7 Re: weekend w Paryżu 29.11.04, 16:46 popieram to co napisał poprzednik- kup sobie dobry przewodnik, przygotuj sie dobrze, wynajmij cos taniego- schronisko/ hotel i jedź. Z tego co wiem to mozna skorzystać z tanich linii lotniczych, byłam ostatnio w Paryzu, nie pierwszy z tesztą raz, ale po raz pierwszy zdanan na siebie i było super. Cudowny melanż paryski.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś