stryjzeb 24.02.05, 15:29 Szukam miłego osrodka wczasowego z wyżywieniem. Warunki: cicha miejscowość, mały ośrodek, czysto, przestronne pokoje (rodzice + dwie dziewczynki) koniecznie z wyżywieniem. Miła obsługa, plac zabaw. Duże wymagania? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingusi Re: Gdzie nad morze????help! 24.02.05, 16:38 SIANOZETY kolo ustronia-wszystkie twoje wymagania beda uwzglednione- my jezdzimy juz 3 sezon i jestesmy strasznie zadowoleni, tyle, ze jezdzimy we wrzesniu bo najtaniej, namiary:telefon:094 3515147, WSK Poznan Sianozety ul. lotnicza 40, 78-111 Ustronie Morskie- napewno bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
stryjzeb Re: Gdzie nad morze????help! 28.02.05, 15:20 Kingusi dziękuję za polecenie mi tego ośrodka. Już dzwoniłam, myślimy o czerwcu. Zastanawiają mnie jedynie takie rzeczy? Czy korzystałas ze stołówki? Jak gotują? Czy lotnisko w tej miejscowości nie jest uciązliwe? Wiem, że Rosjanie już tam nie latają ale jakieś wycieczki podobno tak. Czy jest tam czysto? Czy te domki nie sa za blisko siebie? Czytałąm na jakimś serwisie, że ośrodki na ul. Lotniczej nie mają za wysokiego standardu. Wypytuję tak szczegółowo bo chce wyjechać na dwa tygodnie - a to spora kasa. Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: Gdzie nad morze????help! 02.03.05, 17:22 lotnisko juz dawno nieczynne, samolotu nie widzialam ani razu najwyzej motolotnie, sluchaj tam jest naprawde zaje... tam przyjezdzaja niemcy i wypoczywaja z tym ,ze ich stac by wyjechac w sezonie, my z mezem we wrzesniu tez mielismy swietna pogode, domki sa czysciusienki, nad samiutkim morzem, posilki sa takie ze jak zamowisz pol porcji objadowej to sie najesz do syta , i bardzo smacznie, uwierz mi gdyby to byla kaszana to na pewno bym nie polecala ale sami bylismy z mezem w szoku jak odkrylismy ten osrodek i teraz jezdzimy co roku, w tym roku we wrzesniu tez zamierzamy tyle ze juz z nasza malutka corenka- na pewno wypoczniecie i bedziecie zadowoleni, bo to co mnie tam uderzylo to wlasnie spokoj i baaardzo czyste morze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: Gdzie nad morze????help! 02.03.05, 17:24 domki sa obok siebie ale tak usytuowane, ze nikt nikomu nie przeszkadza, zreszta popros o domek gdzies z boczku zeby nikt wam nieprzeszkadzal z tym nigdy nie ma problamu Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: Gdzie nad morze????help! 02.03.05, 17:33 jeszcze jedno, w domku jest telewizor, radio, czajnik elektryczny, mala lodoweczka, lezaki, parawan, koce,posciel, poscielowe, grzejnik elektryczny, talerze, szklanki, sztucce i srodki czystosci, obok w Kolobrzegu sa markety: biedronka, minimal i inne wiec mozna uzupelnic zapasy, mozna dostac do dyspozycji grill bezplatnie, pilki, badbington itp, naprawde jest swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: Gdzie nad morze????help! 24.02.05, 16:45 www.reges.home.pl/wsk.htm- ten prospekt nie oddaje wszystkiego ale mozesz poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaa Pytanie do "Kingusi" 24.02.05, 17:14 Chciałaby się z rodzinka wybrać nad morze, jeśli możesz, choć w przybliżeniu, podać koszty takiego wyjazdu, byłabym wdzięczna, pozdrawiam. Mika Odpowiedz Link Zgłoś
alex41 Re: Pytanie do "Kingusi" 24.02.05, 17:35 DATA 2OS 3OS 4OS TO SA CENY ZA CALY DOMEK CZYLI NP. 3 OS WE WRZE 26.04-03.06 40 60 80 SNIU PLACA 60 ZL ZA DOBE, TO KOSZTY BEZ WYZYWIE 04.06.-18.06 50 75 100 JAK ZADZWONICIE TO SIE WIECEJ DOWIECIE 19.06.-05.07 100 120 140 06.07-17.08 150 170 190 18.08-31.08 100 105 120 01.09-30.09 40 60 80 Odpowiedz Link Zgłoś
alex41 Re: Pytanie do "Kingusi" 24.02.05, 17:35 TO LOGIN MOJEGO MEZA ZAPOMNIALAM ZMIENIC Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaa Re: Pytanie do "Kingusi" 24.02.05, 19:31 Dziękuję bardzo, chyba się skusimy a napewno zadzwonimy. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasart Re: Pytanie do "Kingusi" 28.02.05, 15:42 byłam ze swoim 1,5 rocznm dzieckiem w oś.Roksana -miejscowośc Gąski, byłam zadowolona bo teren ogrodzony ,plac zabaw jest ,na miejscu bar ,posiłki śa ,mieszkałam w pawilonie gdzie wyjście z pokoju prowadziło wprost na taras i trawę ,odpadało więc chodzenie po schodach ,pokoje może nie za obszerne ale są inne możliwości ,no i plaża b .blsko to było rewelacyjne , www.123noclegi.info/zachodniopomorskie_gasierzyno-iwiecino.html Odpowiedz Link Zgłoś
msto0503 Re: Gdzie nad morze????help! 01.03.05, 13:38 Ja byłam w tamtym roku z dwoma dziewczynkami (wtedy 4 lata, druga - 8 miesięcy) w pensjonacie NAUTILUS w KArwi w czerwcu. I byłam zachwycona. Pensjonat nowiutki, czyściutki, jedzenie - pycha (czasami były 3 zestawy do wyboru), można wykupić sobie wariantowo np. rano zgłasza się, że dzisiaj wykupuje się tylko kolację,a obiad nie. Poza tym krzesełka w jadalni, sala zabaw dla dzieci (właścicielka ma chyba 4 letnią córeczkę), mały plac zabaw, blisko do morza. Można wypożyczyć łóżeczko turystyczne. Naprawdę polecam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
asia9939 Re: Gdzie nad morze????help! 06.04.05, 11:50 Do: msto0503 Dzień dobry Przeczytałam, że jesteś bardzo zadowolona z pobytu ze swoimi pociechami w pensjonacie NAUTILUS w KArwi. Czy mogę prosić o dokładny adres i telefon. Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
renia334 Re: Gdzie nad morze????help! 01.03.05, 21:47 www.halinka.mierzeja.pl sprawdziłam 2 lata temu i byłam bardzo zadowolona.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9939 Re: Gdzie nad morze????help! 06.04.05, 11:51 Do: msto0503 Dzień dobry Przeczytałam, że jesteś bardzo zadowolona z pobytu ze swoimi Pociechami w pensjonacie NAUTILUS w KArwi. Czy mogę prosić o dokładny adres i telefon. Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia413 Re: Gdzie nad morze????help! 06.04.05, 20:53 znalazłam stronę Nautilusa w Karwii - bardzo proszę: (cuda natury ta wyszukiwarka) )))))))) www.nautilus.afr.pl/ pozdrawiam - Kasia Odpowiedz Link Zgłoś