rysa9 30.06.05, 13:02 Szukam WSZELKICH informacji na temat Pojezierza Brodnickiego: ciekawe miejsca, legendy, wydarzenia, itp. itd. A może ktoś się wybiera z dziećmi w te rejony w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: Pojezierze Brodnickie 30.06.05, 15:02 Byle nie do stanicy w Bachotku... ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Pojezierze Brodnickie 30.06.05, 21:40 Bylismy tam na weekend czerwcowy i wszystko (no prawie) bylo fatalne: domki rozwalajace sie, brudna plaza, zaniedbany teren, fatalne warunki sanitarne. Tylko jedzenie bylo w miare... ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
rysa9 Re: Pojezierze Brodnickie 30.06.05, 23:21 No to całe szczęście, że tam nie jadę. Ale szukam jakiejś alternatywy na wypadek gdyby nasze miejsce okazało się nie do zaakceptowania (jadę w ciemno z ogłoszenia z internetu). Tak więc stanicę w Błachotku skreślam z listy rezerwowej Odpowiedz Link Zgłoś
alusia74 Re: Pojezierze Brodnickie 08.07.05, 22:14 Ja polecam Zbiczno pensjonat Chyba nazywa sięu Barbary. Jest to bliziutko od Brodnicy, bardzo ładna okolica, mili ludzie duży teren dla dzieci i pyszne jedzonko. W zeszłym roku byłam tam 2 razy. W tym niestety sięnie udało bo wróciłam do pracy ale dziecina caly czas się pyta kiedy pojedziemy do zielonego domku. adresu internetowego nie pamiętam ale jakbyś zajrzała do archiwum to na pewno znajdziesz bo w zeszłym roku bardzo zachwalałam. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
rysa9 Re: Pojezierze Brodnickie 02.08.05, 23:04 Alusiu, dziękuję Ci za namiary. Pojechaliśmy do Barbary i byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzonko pycha, przemili gospodarze, do jeziora bliziutko, z kajaków można korzystać do woli, w okolicy Gród Foluszek z przesympatycznym Kasztelanem, który nauczył moje dziecko wymachiwać mieczem Dodam jeszcze, że pani Basia chociaż nie zamieściła tego w swojej ofercie przygotowuje wyśmienite posiłki wegetariańskie. I jest otwarta na wszelkie sugestie gości odnośnie kuchni. Chociaż pogoda była do kitu, to był udany urlop Odpowiedz Link Zgłoś
spulka Re: Pojezierze Brodnickie 06.08.05, 02:39 Nie zachęcam do gospodarstwa w Cichym (zwłaszcza, gdy ktoś liczy na wyżywienie): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=24310644&a=27251762 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Pojezierze Brodnickie 10.08.05, 14:22 witam, ja byłam - co prawda 5 lat temu w Bachotku - i za rok tam się wybieram, bo było rewelacyjnie - mieszkałam w blokach PTTK, które były remontowane - i jak mam kilka dni wolnego to tylko myślę żeby tam pojechać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś