Dodaj do ulubionych

"Admiral" w Pobierowie

01.02.06, 11:42
Witam! Czy zna ktos ten osrodek i moze mi cos o nim napisac? Chcialam sie tam
wybrac w czerwcu z 2,5 rocznym dzieckiem.Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • kasia27 Re: "Admiral" w Pobierowie 01.02.06, 12:40
      Jedź do naszej Chaty w Pobierowie.
      Zarezerwowałam ostatnie 2 tyg czerwca.
      >www.wakacje.pl/ob_info2.phtml?id_obiekty=3346
      • siwa7 Re: "Admiral" w Pobierowie 01.02.06, 19:12
        Tak,juz ogladalam,podoba mi sie,ale byc moze bede jechala sama z corcia(jesli
        moja mama i siostra nie beda mogly)i 100 zloty za dobe dla nas dwoch to troche
        dla mnie za drogo sad A jak jest tam z wyzywieniem? W "Admirale" poza sezonem
        place 25 zloty za dobe(za osobe).Jesli chodzi o wyzywienie to jest stolowka na
        miejscu,z tym,ze powiedziano mi,ze jesli bedzie malo osob w osrodku w czerwcu to
        stolowka bedzie uruchomiona dopiero od lipca.Trzeba przyznac,ze "Nasza Chata"
        jest bardziej zachecajaca jesli chodzi o wczasy z malym dzieckiem... Ja tez
        myslalam o koncu czerwca smile Byc moze sie tam spotkamy bo ja jestem zdecydowana
        na Pobierowo niewiem jeszcze tylko ktory osrodek wink Pozdrawiam
    • karol987 Re: "Admiral" w Pobierowie 03.02.06, 23:04
      Słuchaj byłam w zeszłym roku w Pobierowie w ośrodku Polo.Jest to blisko
      Admirała.W Admirale nie znam domków z wewnątrz jednak ośrodek lepiej prezentuje
      sie w necie niz w realu.Do plaży w lini prostej może ok. 200m.A tak w
      rzeczywistości będzie gdzieś 500m.Byliśmy w Pobierowie 1-szy raz miasteczko
      bardzo fajne ale plaża z wysokim brzegiem i ja osobiście tego nie lubię.Wolę
      Pogorzelicę mała ale jak się chcesz wyszumieć to Niechorze blisko.Znależliśmy
      pensjonat gdzie do plaży jest 20m.i łagodne zejście po piaseczku.
      www.przyplazy.ta.pl/
      Kiedy podliczyliśmy pobyt w tym Polo plus wyżywienie to niewiele drożej
      wychodzi a z plaży możesz się wrócić do własnej toalety jeśli potrzeba.
      Pozdrawiam
      • siwa7 Do karol987 04.02.06, 17:48
        Dzieki za odpowiedz smile Tiaa...troche mnie wystraszylas z tym,ze "osrodek lepiej
        prezentuje sie w necie niz w realu"...niestety nie mam mozliwosci tego sprawdzic
        przed pobytem tam uncertain Ja w Pobierowie bylam kilka razy(na spacerek wink),bo
        nocleg mialam w Pustkowiu.Ale tego "Admirala" za nic nie kojarze...nie zwracalam
        uwagi na nazwy osrodkow.W Pogorzelicy bylam raz(jako dziecko),a Niechorze tylko
        zwiedzalam.Rewal-Pustkowo-Pobierowo - tam spedzalam kilka razy wakacje(zawsze z
        noclegiem w Pustkowiu).Pozdrawiam
      • happy_em Re: "Admiral" w Pobierowie 12.02.06, 19:39
        Karol, a ile tam kosztuje doba? I czy jest wyżywienie na miejscu?
    • siwa7 Re: "Admiral" w Pobierowie 08.02.06, 12:23
      Czy nikt naprawde nie byl na tym osrodku??? Pozdrawiam
      • tamara30 Re: "Admiral" w Pobierowie 10.02.06, 11:27
        Nie byłam ale przechodziłam, koło niego idąc na plażę smile i wiesz jakoś nie
        zachwycił nas wcale. Ktoś Ci napisał, że na zdjęciach wygląda lepiej niż w realu
        i to prawda.
        • siwa7 Do tamara30 12.02.06, 18:57
          Dzieki za odzew smile Chyba jednak rozejrze sie za innym osrodkiem... Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka