siwa7 01.02.06, 11:42 Witam! Czy zna ktos ten osrodek i moze mi cos o nim napisac? Chcialam sie tam wybrac w czerwcu z 2,5 rocznym dzieckiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia27 Re: "Admiral" w Pobierowie 01.02.06, 12:40 Jedź do naszej Chaty w Pobierowie. Zarezerwowałam ostatnie 2 tyg czerwca. >www.wakacje.pl/ob_info2.phtml?id_obiekty=3346 Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 Re: "Admiral" w Pobierowie 01.02.06, 19:12 Tak,juz ogladalam,podoba mi sie,ale byc moze bede jechala sama z corcia(jesli moja mama i siostra nie beda mogly)i 100 zloty za dobe dla nas dwoch to troche dla mnie za drogo A jak jest tam z wyzywieniem? W "Admirale" poza sezonem place 25 zloty za dobe(za osobe).Jesli chodzi o wyzywienie to jest stolowka na miejscu,z tym,ze powiedziano mi,ze jesli bedzie malo osob w osrodku w czerwcu to stolowka bedzie uruchomiona dopiero od lipca.Trzeba przyznac,ze "Nasza Chata" jest bardziej zachecajaca jesli chodzi o wczasy z malym dzieckiem... Ja tez myslalam o koncu czerwca Byc moze sie tam spotkamy bo ja jestem zdecydowana na Pobierowo niewiem jeszcze tylko ktory osrodek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: "Admiral" w Pobierowie 03.02.06, 23:04 Słuchaj byłam w zeszłym roku w Pobierowie w ośrodku Polo.Jest to blisko Admirała.W Admirale nie znam domków z wewnątrz jednak ośrodek lepiej prezentuje sie w necie niz w realu.Do plaży w lini prostej może ok. 200m.A tak w rzeczywistości będzie gdzieś 500m.Byliśmy w Pobierowie 1-szy raz miasteczko bardzo fajne ale plaża z wysokim brzegiem i ja osobiście tego nie lubię.Wolę Pogorzelicę mała ale jak się chcesz wyszumieć to Niechorze blisko.Znależliśmy pensjonat gdzie do plaży jest 20m.i łagodne zejście po piaseczku. www.przyplazy.ta.pl/ Kiedy podliczyliśmy pobyt w tym Polo plus wyżywienie to niewiele drożej wychodzi a z plaży możesz się wrócić do własnej toalety jeśli potrzeba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 Do karol987 04.02.06, 17:48 Dzieki za odpowiedz Tiaa...troche mnie wystraszylas z tym,ze "osrodek lepiej prezentuje sie w necie niz w realu"...niestety nie mam mozliwosci tego sprawdzic przed pobytem tam Ja w Pobierowie bylam kilka razy(na spacerek ),bo nocleg mialam w Pustkowiu.Ale tego "Admirala" za nic nie kojarze...nie zwracalam uwagi na nazwy osrodkow.W Pogorzelicy bylam raz(jako dziecko),a Niechorze tylko zwiedzalam.Rewal-Pustkowo-Pobierowo - tam spedzalam kilka razy wakacje(zawsze z noclegiem w Pustkowiu).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
happy_em Re: "Admiral" w Pobierowie 12.02.06, 19:39 Karol, a ile tam kosztuje doba? I czy jest wyżywienie na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 Re: "Admiral" w Pobierowie 08.02.06, 12:23 Czy nikt naprawde nie byl na tym osrodku??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tamara30 Re: "Admiral" w Pobierowie 10.02.06, 11:27 Nie byłam ale przechodziłam, koło niego idąc na plażę i wiesz jakoś nie zachwycił nas wcale. Ktoś Ci napisał, że na zdjęciach wygląda lepiej niż w realu i to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 Do tamara30 12.02.06, 18:57 Dzieki za odzew Chyba jednak rozejrze sie za innym osrodkiem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś