27.09.06, 19:22
Moze ktoś był, moze własnie wrócil. Potrzebuje info dotyczace pogody aktualnie oraz jedzenia dla
dwuletniego alergika, tzn. czy dostępne są sloiczki oraz w jakim wyborze.A moze macie jakies
wskazówki dot. wyjazdu na Majorke?
Obserwuj wątek
    • marybg Re: Majorka 28.09.06, 15:27
      Byłam w maju z 4miesięcznym synkiem.Wtedy było ładnie!Tam nigdy nie ma mega
      upałów,zawsze od morza wieje ozreźwiający wiaterek.W marketach(na co drugiej
      ulicy) pełen asortyment dla dzieci-słoiczki,soczki itp,itd.Tak o 1/4 lub 1/3
      droższe niż u nas.Było wspaniale.Pozdrawiam.
      • mopek1 Re: Majorka 28.09.06, 19:01
        wróciłam tydzień temu, chętnie odpowiem na prv - ale błagam o listę konkretnych
        pytań - strasznie mam mało czasu!
    • ewakg Re: Majorka 28.09.06, 22:01
      Wróciliśmy z Majorki 2 tyg. temu i ciągle jesteśmy pod ogromnym wrażeniem
      smileByliśmy z 14-miesięczną córką. Jedzienie słoiczkowe brałam z Polski, bo moja
      córa jest bardzo wybredna i je tylko to co jej ugotuję albo dania bobovity. W
      miejscowości, w której mieszkaliśmy (Sa Coma) w jedynym supermarkecie (Caprabo)
      nie było zbyt dużego wyboru słoiczków- głównie Hipp i jakieś hiszpańskie.
      Pogoda super- ok 28C plus orzeźwiający wiaterek. Plaże przepiękne piaszczyste z
      łagodnym zejściem do morza. Raj dla dzieci i rodziców. Nie mogłaś lepiej wybrać.
      Życzę udanych wakacji smile
    • hasza2 Re: Majorka 29.09.06, 12:38
      Jedzenie w słoiczkach to na pewno kupisz na miejscu .Tyle że nie wiem czy
      zrozumiesz jaki jest ich skład, bo tylko po hiszpańsku, a w przypadku alergików
      skład jest bardzo ważny, wiem bo sama mam alergika.Ja słoiczki i mleko
      zabierałam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka