acani 27.09.06, 19:22 Moze ktoś był, moze własnie wrócil. Potrzebuje info dotyczace pogody aktualnie oraz jedzenia dla dwuletniego alergika, tzn. czy dostępne są sloiczki oraz w jakim wyborze.A moze macie jakies wskazówki dot. wyjazdu na Majorke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marybg Re: Majorka 28.09.06, 15:27 Byłam w maju z 4miesięcznym synkiem.Wtedy było ładnie!Tam nigdy nie ma mega upałów,zawsze od morza wieje ozreźwiający wiaterek.W marketach(na co drugiej ulicy) pełen asortyment dla dzieci-słoiczki,soczki itp,itd.Tak o 1/4 lub 1/3 droższe niż u nas.Było wspaniale.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Majorka 28.09.06, 19:01 wróciłam tydzień temu, chętnie odpowiem na prv - ale błagam o listę konkretnych pytań - strasznie mam mało czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakg Re: Majorka 28.09.06, 22:01 Wróciliśmy z Majorki 2 tyg. temu i ciągle jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Byliśmy z 14-miesięczną córką. Jedzienie słoiczkowe brałam z Polski, bo moja córa jest bardzo wybredna i je tylko to co jej ugotuję albo dania bobovity. W miejscowości, w której mieszkaliśmy (Sa Coma) w jedynym supermarkecie (Caprabo) nie było zbyt dużego wyboru słoiczków- głównie Hipp i jakieś hiszpańskie. Pogoda super- ok 28C plus orzeźwiający wiaterek. Plaże przepiękne piaszczyste z łagodnym zejściem do morza. Raj dla dzieci i rodziców. Nie mogłaś lepiej wybrać. Życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
hasza2 Re: Majorka 29.09.06, 12:38 Jedzenie w słoiczkach to na pewno kupisz na miejscu .Tyle że nie wiem czy zrozumiesz jaki jest ich skład, bo tylko po hiszpańsku, a w przypadku alergików skład jest bardzo ważny, wiem bo sama mam alergika.Ja słoiczki i mleko zabierałam . Odpowiedz Link Zgłoś