certuska Re: Sprawdzone miejsca 26.06.03, 10:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=5440884&a=6437195 Odpowiedz Link Zgłoś
anita53 Re: Sprawdzone miejsca??????? 19.07.03, 23:07 Do dzis nie otrzymalam zadnej odpowiedzi, a prosilam o namiary do Zakopanego. No coz ... autorka pierwszego postu chyba usnela. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_hipka Re: Sprawdzone miejsca??????? 22.07.03, 22:14 A może juz nie wchodzi na gazete bo post powstał na starym edziecku. Trochę taktu i wyrozumiałości. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Sprawdzone miejsca 24.07.03, 15:12 rowy,karwia,chłapowo dębki.szukam czegoś nad morzemjadę z dziećmi 2 i 6 lat spokojne miejsce blisko morze,zeby w pobliżu nie było dyskoteki i głośnego baru.ten kto ma male dzieci wie o co mi chodzi.jade 9 sierpnia beata985@gazeta.pl gg 5559984 z góry dzięki za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: Sprawdzone miejsca 25.07.03, 20:32 Dla wszystkich jeszcze niezdecydowanych polecam strone www.lato.pl mnostwo ofert, do wyboru gospodarstwa agroturystyczne, pensjonaty, domki, hotele, kwatery prywatne, campingi, osrodki wypoczynkowe i co tam jeszcze. Wiekszosc ofert ze zdjeciami, moze kazdy cos dla siebie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: Sprawdzone miejsca 25.07.03, 20:47 Polecam jeszcze www.podlasem.agrowakacje.pl - to oferta z zachodniopomorskiego, znajoma byla,bardzo chwalila, stwierdzila ze w przyszlym roku rowniez tam pojedzie Odpowiedz Link Zgłoś
gosik34 Re: Sprawdzone miejsca 11.08.03, 16:15 Witam serdecznie, Planujemy na sierpniowy długi weekend wybrać się z Olą (3,5 roku) oraz Mikołajem (2 miesiące) do Białowieży. Czy znasz jakies spokojne miejsce do wypoczynku dla naszej rodziny? Bardzo dziękujemy za pomoc, Małgosia z Olą i Mikołajem Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia71 Re: Sprawdzone miejsca 12.08.03, 22:05 Cześć dziewczyny Wcale nie usnęłam... Poszukajcie mojego postu "Sprawdzone miejsca -podsumowanie" tam dokładnie z namiarami opisałam wszystkie znane mi miejsca. Zaraz sama go poszukam i "wyciągnę na wierzch". Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
andriusz Re: Sprawdzone miejsca Kazimierz Dolny 26.11.03, 23:34 Gorąco polecam domową atmosferę, wspaniałe jedzonko i uwielbienie dla naszych pociech - to wszystko dają gospodarze z gospodastrwa agroturystycznego pod Kazimierzem Dolnym - wielki plac zabaw, basenik latem, kuligi i sanki zimą, wędkowanie ze starszymi dziećmi, grzybobranie. Nowiutkie, czyste pokoje - wszystkie z łazienkami. Dla dzieci wanienka, krzesełko do karmienia, łóżeczko dla maluchów i pyszkości, które dzieci lubią. Przemili gospodarze. Ech... szkoda słów. Aha - mają stronę sa tam zdjęcia ... www.lipowa-dolina.pl Odpowiedz Link Zgłoś