Dodaj do ulubionych

SZEPER, Chłapowo

15.04.03, 11:58
Czy ktos byl, widzial?
w Internecie wyglada obiecujaca- tanio, blisko morza, domki swietnie
wyposazone itd.
A na zywo?
Dajcie glos.
szeper.chlapowo.pl/
to jest adres internetowy

jak jest w ogole w chlapowie?
Bo ja bylam na koloniach 18 lat temu i bylo swietnie, ale informacje moga
byc przedawnione wink))
Obserwuj wątek
    • magia22 Chłapowo k/Władysławowa ???? 17.04.03, 14:54
      • magia22 Re: Chłapowo k/Władysławowa ???? 17.04.03, 14:55
        o tą miejscowość CI chodzi???
        • wieczna-gosia Re: szeper Jastrzebia Gora 17.04.03, 15:00
          tak.
          przepraszam zasugerowalam sie adresem www. Szeper jest w jastrzebiej Gorze.
          Ceny domkow sa tak atrakcyjne w stosunku do ich zawartosci ze az podejrzane.
          Moze ktos byl i widzial?

asiu, mimo tego ze modemowcy maja juz i tak mocno utrudnione zycie wink) dalej
          pilnujmy niezmieniania tematow ok? Nich chociaz jego czesc zostanie wink)
          • oltynka76 Re: szeper Jastrzebia Gora 24.04.03, 15:39
            Moim zdaniem potężnym minusem Jastrzębiej Góry jest fatalne zejście do morza.
            Jastrzębia Góra znajduje się na klifowym brzegu. Wygląda on szalenie
            efektownie, ale nie o tym raczej marzą rodziny z małymi dziećmi. W praktyce
            zejście do morza prowadzi po stromych schodkach i to ładny kawałek. Poza tym
            nauczona doświadczeniem do odległości 800 m od plaży zazwyczaj dodaję jeszcze
            ok. 200 m, teraz już wiesz skąd ta niska cena. Jeśli podoba Ci się pólwysep to
            polecam Karwię, dużo ofert (z całego półwyspu) znajdziesz na www.polwysep.pl.
            Pozdrawiam
            Ola Bobrowska

PS. Sorry, za ten niezbyt optymistyczny opis J.G., ale chyba lepiej za wczasu
            znać minusy :o)
            • wieczna-gosia Re: szeper Jastrzebia Gora 24.04.03, 20:29
              Olynko dziekuje ci wink))

Ale ja wiem o tym klifie i o tym, ze odleglosc moze byc wieksza wink)

Interesuje mie czy to mizliwe by domki wyposazone w tv, naczynia czajniki itp
              mogly kosztowac 90 zlotych za 4 osoby??? to kolo 23 zlotych za osobe czyli
              tanio jak barszczwink)))

Ale oczywiscie szukam jeszcze wink)
              • maggaa Re: szeper Jastrzebia Gora 25.04.03, 11:31
                Jeśli są to pokoje bez łazienek ( łazienka na korytarzu ) to jest możliwa taka
                cena zważywszy jeszcze na odległość od morza smile. Ja osobiście wynajęłam pokój
                z łazienką tylko do tego pokoju ale na korytarzu i płacę 25 zł za osobę i za
                dziecko nie płacę nic, więc też raczej tanio - Chłapowo, zejścia na plażę różne
                i łagodne i strome, do plaży bliziutko, byłam w tamtym roku, jest świetnie,
                wszędzie blisko, a miejscowość nie jest tak zatłoczona jak Władysławowo. maga
                mama Weroniczki
                • wieczna-gosia Re: szeper Jastrzebia Gora 27.04.03, 15:37
                  to nie sa pokoje tylko domki. Wyposazone we wszystko, co do zycia potrzebne, w
                  lazienki takze.
    • patyk.od.zosi Re: SZEPER, Chłapowo, Jastrzebia Gora 03.05.03, 22:34
      Gosiu,

szkoda ze wczesniej nie przeczytalam Twojego postu, bo dzis wrocilismy z
      Jastrzebiej Gory. Za jakis czas tam jade znowu, wiec napisz kiedy Wy chcecie
      jechac, to w realu zobacze te Wasze domki i dam znac jak co wyglada...
      A co do zejscia na plaze to moze nie jest tak fajne (znaczy plaskie) jak w
      Karwi, ale niekoniecznie trzeba schodzic po stromych schodach. Jest jedno
      zejscie w dol, ale tylko po piaseczku, nawet dwulatek sam zejdzie i wdrapie sie
      z powrotem. A tylu wozkow (gondoli przede wszystkim)jezdzacych po plazy to
      nigdzie indziej nie widzialam...

Pozdr,
      Patyk
      • wieczna-gosia Re: SZEPER, Chłapowo, Jastrzebia Gora 04.05.03, 20:05
        PATYK Z NIEBA MI SPADASZ!!!!!!!

Ja jade do jastrzebiej najchetniej lipiec sierpien ( w zanczeniu przelom)
        czyli czasu masz duzo.

tu jest adres
        DOM WYPOCZYNKOWY SZEPER
        ul. Pucka 17A
        84-104 Jastrzębia Góra

Kwatery 0 -...- 58 6749-520
        Domki 0 -...- 58 7743-883

ciskowski_dariusz@wp.pl
        ciskowski_przemek@wp.

• patyk.od.zosi Re: SZEPER, Chłapowo, Jastrzebia Gora 12.06.03, 12:47
          Gosiu,
          nic niestety nie zalatwilam.
          Bylam w Jastrzebiej dwa dni i musialam nagle wracac do W-wy.
          Sorry...
    • ania-d Re: SZEPER, Chłapowo 12.06.03, 23:48
      Gosiu,
      Kilka razy w roku bywam na Połwyspie. Jastrzębiej bardzo nie lubię nie tylko z
      powodu klifu, ale dzikich tłumów wycieczek szkolnych i okropnego brudu. Co
      roku wynajmuję mieszkanie w Helu, za każdym razem po ok. 100 zł. Mam dwa
      pokoiki łazienkę, kuchnię, tv, zdaża się pralka i balkon. Zawsze pilnuję, żeby
      było na Leśnej albo na Żeromskiego lub w okolicy. Mam do morza ok. 800 m po
      płaskim, przez las, po płytach betonowych. Mieszkanie to nie full wypas z
      katalogów, ale wszystko jest, moje maluchy (teraz 2 i 6 lat) super szczęśliwe,
      bo cały dzień na jedynej zagospodarowanej plaży (wypożyczalnie parasoli,
      leżaków, toaleta, plażowe sklepy z lodówkami. Wieczore latarnia morska, foki,
      port, pociąg, milion gofrów, zero ryku dyskotek. Szpital (odpukać) na miejscu
      (musiałam skorzystać-bez żadnych problemów mimo,że wojskowy). Dla
      zmotoryzowanych (lub PKS czy PKP) wycieczki do Juraty i Jastarni. To jest full
      wypas dla dzieci. ferty zawsze znajduję z sobotniej Gazety Wyborczej. Uwaga!
      trzeba szczegółowo wszystko ustalić, a jeśli wysyłasz przedpłatę, to proś o
      pisemne potwierdzenie. Na Półwyspie panuje choroba niedotrzymywania umów.
      W tym roku znowu jadęsmile))

Gorąco pozdrawiam.
      Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka