Dodaj do ulubionych

Apena w Dąbkach?

22.02.07, 19:55
Czy ktoś był tam ostatnimi czasy? W szczególności chodzi mi o standard
pokojów i łazienek. Znam Dąbki i wiem że Apena jest fajnie położona ale nie
byłam w środku. To chyba dość stary ośrodek i nie wiem czy robili ostatnio
jakieś generalne remonty .
Obserwuj wątek
    • jaga.79 Re: Apena w Dąbkach? 12.07.17, 12:49
      Nie polecam.
      Ośrodek przyzwoity, dużo atrakcji dla dzieci, ale obsługa bardzo słaba. Jeżeli ktoś chce zjeść ciepły posiłek, to powinien się pojawić na początku podawania, bo później może zabraknąć. Sale zabaw zamykają o konkretnych godzinach, nie można nawet dokończyć meczu ping ponga, mimo, że brakuje 1-2 minut. Pani od animacji robi sobie przerwy na papierosa, a dzieci muszą na nią czekać, itd (dużo by wymieniać).
      • karamba321 Re: Apena w Dąbkach? 15.07.17, 13:13
        To chyba byłaś w innej Apenie, bo ja byłam w Apenie w Dąbkach tydzień temu z rodziną i znajomymi i byliśmy bardzo zadowoleni. Nigdy nie spotkałam się z sytuacją, żeby czegoś zabrakło, chociaż przychodziliśmy 15 minut przed końcem wydawania kolacji. Serwują tam nawet pizzę w takich mini kawałkach - przepyszną zresztą smile W ogóle, to jest duże urozmaicenie, bo jest kilka rodzajów sałatek i śledzie w rożnych odmianach, zawsze coś innego na ciepło, kilka rodzajów wędlin i żółtych serów, czego się często nie spotyka, a proszę mi wierzyć, że jako emerytka sporo podróżuję. Też mogę dużo wymieniać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka