winniczka777 06.05.09, 20:05 Wybieram się tam z dziećmi w sierpniu, mam pytako który domek wybrać żeby był troszkę na skraju ze względu na małą dzidzię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winniczka777 Re: Farma Jantar? 06.05.09, 20:07 W Stegnie, przepraszam nie dopisałam! Odpowiedz Link Zgłoś
nena22 Re: Farma Jantar? 07.05.09, 00:14 Farma Jantar jest w Jantarze, nie w Stegnie Jeśli ma być jak najciszej to wybierz (jeśli masz wybór jeszcze) któryś, który nie jest w tym największym skupisku domków. Nie pamiętam teraz numerów i dokładnego polożenia, ale jak spojrzysz na plan to widzisz położenie domków ich ilosć i odległości więc wybierz taki, który jest w mniejszym skupisku, zresztą przemili właściciele na pewno doradzą który... Odpowiedz Link Zgłoś
eve-11 Re: Farma Jantar? 07.05.09, 07:14 Zadzwoń i spytaj jakie domki zostały - choć prawdę mówiąc one są tak umiejscowione, że nikt sobie wzajemnie nie przeszkadza, liczne drzewa też robią swoje i praktycznie nie widać tego co dzieje się u sąsiada. Byliśmy tam 2 razy w 2 różnych domkach - warunki świetne, choć za drugim razem była kiepska pogoda i w domku była duża wilgoć - zrozumiałe przy deszczowej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luglio Re: Farma Jantar? 07.05.09, 21:29 nie sądzę żebyś teraz miała duży wybór w domkach.... najfajniej umiejscowiona jest 5... przynajmniej jak dla mnie.... tam teraz takie zageszczenie ze domek na domku stoi ale fajnie tam Odpowiedz Link Zgłoś