pocholita 05.06.09, 17:03 Możecie coś polecic z atrakcjami dla maluchów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 08.06.09, 00:29 Pocholita, znalazłaś coś? Ja od 2 szukam czegoś fajnego w Rabce i czytając opinie na forum stwierdzam, że najbardziej mnie interesuje www.cichyzakatekrabka.pl/ lubwww.katarzynka.region- rabka.pl/galeria.html (numer 1 dla mnie) . Kiedy jedziesz i czy już coś masz. co możesz polecię? Ja chcę jechać 21.07 na 2 tygodnie, z 4 latkiem Odpowiedz Link Zgłoś
pocholita Re: Rabka - apartament lub pokój studio 08.06.09, 12:09 Wciąż szukam ale generalnie to wolałabym miec apartament albo pokój studio by móc połozyc dzieciaki w jednym pokoju a w drugim pooglądac telewizję. Jakoś nie uśmiecha mi się siedziec w ciemności jak maluchy pójdą spac. Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 08.06.09, 13:50 pocholita, w większości pensjonatów są "świetlice", gdzie można posiedzieć jak dzieciak pójdzie spać. Ja jadę z koleżanką (na 2 pokoje), bierzemy elektroniczne nianie i będziemy siedzieć wieczorkami w świetlicy. Patent mamy już sprawdzony. Ja 2 dni kopałam w necie czegoś w Rabce, z pozytywnymi opiniami. Wybrałam te: Cichy Zakątek www.cichyzakatekrabka.pl/ Roztoczanka www.roztoczanka.region-rabka.pl/index.html Willa Katarzynka www.katarzynka.region-rabka.pl/ Willa Zameczek www.rabka-zameczek.pl/kontakt.html i Wiosna www.wiosna.net/osrodek.html (przy 2 tygodniach 10% zniżki). Wszystkie miały po kilka pozytywów od matek z dziećmi. Część jest z żarciem, część bez. W zależności od terminów w każdej są jakieś miejsca wolne. Ja najbardziej chciałam Katarzynkę, ale tam w moim terminie była tylko 4-ka wolna. Na 2 miejscu miałam Wiosnę i tam jadę Za 2 tygodnie z pełnym wyżywieniem zapłacę (1os.dorosła + 4latek) 2079zł + 84zł klimatycznego za 2 osoby. 18.07-1.08. Powodzenia w szukaniu, ja strasznie się cieszę, że tą upiorną część mam za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 09.06.09, 13:21 Ja byłam w Rabce w zeszłe wakacja i moge polecic pensjonat Ela pokoje fajne, koło pensjonatu plac zabaw, basen jedzenie w formie szweckiego stołu (śniadania i kolacje) najgorszy niejadek znajdzie cos dla siebie wszystko super oprócz jednego troche daleko do parku ja bardzo lubie chodzic ale moje dziecko juz w wózku nie jeździ wiec trzeba na nogach a tu trzba wracac na obiad na kolacje i jeszcze po kolacji można by wyjsc, z tego co widze to chyba przesadzam bo dziewczyny podaja jeszcze większe odległości, cena umiarkowana 65 dorosły 50 dziecko +klimatyczne, jade w czwartek do rabki pooglądac jeszcze inne pensjonaty to sie jeszcze odezwe interesuje mnie Anna i cassia ze względu na małą odległości do parku gdzie jest najlepsza strefa klimatyczna i będąc w Rabce spędzamy tam z dzieckiem całe dni. Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 09.06.09, 17:32 wrzuć sobie w wyszukiwarkę cassie, same negatywne opinie, ja chycałam jechać do Willa Medica (ten sam właściciel), po lekturze na forach zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: Rabka - apartament lub pokój studio 09.06.09, 22:14 jade do cichego zakatka, bo sie mi tez podobaly opinie. w aanie bylam- ogolnie ok, bez rewelacji, jedzenie mi nie smakowalo. a w katarzynce tez sie stolowalam, jedzenie polecam, innych detali nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 12.06.09, 10:57 w cichym zakątku nie było miejsc Poza tym czytałam, że kawał "do miasta". A kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 15.06.09, 12:58 Ze względu na zapalenie oskrzeli mojego dziecka nie dotarłam do Rabki, natomiast zarezerwowałam 2 pokoje 2 osobowe w lipcu w pensjonacie Wiosna boje sie tylko zeby nie było daleko do parku i ponoć troche pod górke jakby to było 700 metrów jak powiedziała pani w recepcji to do przeżycia, dzwoniłam do krasnala i eli ale nie ma wolnych miejsc, tak dla informacji jakby ktos chciał w wiośnie że pokoje zostały bez balkonów ale za to cena 85 dorosły 63 dziecko a miało byc drożej choć dla mnie to i tak spora cena na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 15.06.09, 14:08 boklab, a kiedy będziesz w Wiośnie? Ja od 18.07 do 1.08. Może się tam spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 15.06.09, 16:58 Moi rodzice z dziecmi córka siostry 5 lat Olga i mój Kacper 3 lata od 11.07 do 18.07 a ja z moją siostrą 18.07 do 25 lipiec to sie chyba spotkamy. Jaki masz pokój z balkonem? kiedy rezerwowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: Rabka - apartament lub pokój studio 16.06.09, 11:30 ja 4-11 lipca, wiec z zadna z Was nie spotkam sieL Odpowiedz Link Zgłoś
pocholita Re: Rabka - apartament lub pokój studio 16.06.09, 21:02 My będziemy 4-11 ale w Wiośnie Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 17.06.09, 11:22 boklab, ja mam pokój 2 osobowy na 2 piętrze z balkonem, znajomi mają obok 3-kę bez balkonu. Ale wyjazd mi wisi pod znakiem zapytania, bo zaciążyłam i coś jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 18.06.09, 07:35 Mam nadzieję że z twoją ciążą będzie ok, jak coś to spotkamy sie w Rabce pozdrawiam i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: Rabka - apartament lub pokój studio 18.06.09, 11:08 Z Wiosny do parku nie jest tak daleko i spokojnie spacerkiem się idzie jakies 10 minut...może 15.Naprawde to jest blisko.Całą Rabkę można w jakieś 3 godziny wolnym krokiem obejść hihi. Po drugie moim zdaniem umiejscowienie tego pensjonatu jest bardzo fajne bo prawie na końcu Rabki cisza spokój,jedzonko naprawdę smaczne, a na terenie jest placyk zabaw więc i dzieci mogą sobie polatać jak nie będzie Wam się chciało iść na spacer.Jest pralka więc można uprać ciuszki i jest gdzie rozwiesić( chyba że w wakacje więcej ludzi więc może jest mniej miejsca hihi-ja byłam w kwietniu).Jedzonko dobre,nie jest jakies tłuste i ciężkostrawne, a pyszniutkie bardzo))) Polecam)) Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 20.06.09, 21:21 boklab, już wiem, ze jadę. Moja ciąża przestała być zagrożona, bo jej już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
boklab Re: Rabka - apartament lub pokój studio 21.06.09, 22:43 To bardzo mi przykro z powodu Twojej ciąży, w takim razie widzimy sie w Rabce w lipcu jak zauważysz niegrzeczne dzieci to nasze pozdrawiam i do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: Rabka - apartament lub pokój studio 22.06.09, 22:06 Boklab, ja będę sama z synkiem plus znajomi z synkiem. Ja mam na imię Ola, mój synek to Bartek. Będziemy na Gdańskich rejestracjach (grafitowa Toyota kombi). Jak nas namierzysz to podejdź, miło będzie się poznać osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
aprilkaa Re: Rabka - apartament lub pokój studio 22.06.09, 22:48 Ale Wam zazdroszczę wyjazdu do Rabki. Ja byłam 3 tygodnie z synkiem w maju w Wiośnie właśnie. Było rewelacyjnie, aż nie chciało się wyjeżdżać. Udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś