Dodaj do ulubionych

PO otwiera się na wiosnę

20.03.11, 22:13
Zaufaliśmy wam w wyborach: do Sejmu,prezydenckich, samorządowych!!
A wy pokazaliście ,że jesteście ŁAJ...Y i nic dla tego BIEDNEGO REGIONU!!! nie zrobiliście
Przy następnych wyborach zobaczycie " ZNAK POKOJU!" ooIo !!!
W.Y,PIERDAL.,.,Ać
Obserwuj wątek
    • Gość: rydzek chyba złote zniwa na wiosnę IP: *.147.213.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.03.11, 22:26
      czytam wlasnie ksiazke J.T. Grossa pt. Złote żniwa,, i znalazlem ciekawostke zupelnie przemilczaną przez media w regionie. Mianowicie publikacja zawiera rozdzial pt.O mordowaniu żydów przez chłopow na kielecczyznie,, doprawdy polecam. najlepsze sa te kawalki o OSP. powinszować przodków.
      • Gość: sruuu Re: chyba złote zniwa na wiosnę IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 23:17
        nak nak jest tam kto ???
        zryty beret????
        lobotomia wskazana
        albo oaza nad Morawką razem z "dziełem" grosa
    • janek_z_janek I co na przykład może powiedzieć taka Marzena O.D. 20.03.11, 22:33
      na temat dróg . Ta pani nie ma pomysłu na kierowanie PO w regionie. Towarzystwo już się żre o miejsca . A po wyborach będzie jeszcze gorzej, bo PO nie osiągnie wyniku podobnego i zacznie się szukanie winnego.
      • Gość: vvarior Re: I co na przykład może powiedzieć taka Marzena IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 23:14
        zrób coś dla Kielc pani I sekretarz KW- wsiadaj do "Maza" i ujeżdżaj z Wołochem do Zamościa bo chyba jemu dedykuje jutrzejszy sabat szturmowców PO wierchuszka lokalnych cudotwórców. Boże chroń baronessę....
    • krakuw Stop z POpulizmen 21.03.11, 00:24

Witam Polaków!!!!
      Ja, nigdy nie kolaborowałem z POpulistami
      • Gość: Janosik1 Re: Stop z POpulizmen IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 06:16
        Do gościa Krakuw -Witam rozum -kiedy rozum śpi budzą się demony.Jeśli wiesz co znaczy słowo"kolaboracja'.A może [rozmawiałeś] przez sen z Jarosławem.
        • Gość: alan parker łączymy sie z bulem z Fukushimą z Sopotu IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.11, 17:22
          i pełni nadzieji ze reaktor PO zostaie ugaszony w najblizszych wyborach
          • Gość: Jola Re: łączymy sie z bulem z Fukushimą z Sopotu IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.11, 17:25
            PO otwiera się na wiosnę, a na jesień mam nadzieję nie zamyka
            • Gość: smurfmadrala Re: POrażka,POmór w sosie słupkowo-medialnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 17:31
              Nauczycielka pyta ucznia:
              -Co wiesz o powstaniu listopadowym?
              -Szczegółów nie znam, ale wiem, że tata z kolegami szykują się.

• Gość: @ i cyrk Re: POrażka,POmór w sosie słupkowo-medialnym IP: *.vf.kielce.pl 22.03.11, 18:18
                znaczy że co? okna będą na wiosnę otwierać i drzwi tyż, coby biura przewietrzyć?, o kuźwa ale będzie trankiel, jak nie przymierzając ze zakładów drobiarskich jak drzewiej bywało, -wszak donald to tyż kacor i jak go sparzyć do skubania to waniać musi...., a ile pierza się posypie
                • Gość: smurfmadrala Re: POrażka i POmór w sosie słupkowo-medialnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 18:25
                  POpulistów ,aferałów i OFErzystów przegońmy,
                  razem z polskojęzyczną Tusk Network Vision!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka