Dodaj do ulubionych

Chrzest harcerskiej Łodzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:59
niech sie jeszcze potwierdzą doniesienia o zakupie nowej jednostki typu
katamaran (jeszcze w tym sezonie!), a "Pasat" nie bedzie miał sobie równych
na mazurskich szlakach. szympa, kurek- co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: reklamiarz millennium IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 23:46
      Tak sobie myślę, że w tym kraju nie można normalnie dać trochę kasy ludziom z ideą i powiedzieć - macie, pływajcie, zabierzcie blokersów z klatek schodowych na jeziora, niech się uczą twardego życia ...w myśl czeskiego przysłowia "żeglarka to nie je bajka".
      Z drugiej strony można dać pieniadze na promocję Klasztorowi: folder, wsparcie w kampanii informacyjnej i te wszystkie rzeczy, które się normalnie robi.
      Bo tak mi się na pierwszy rzut oka wydaje, że o ile promowanie zegarków wodoszczelnych w środowisku żeglarskim ma sens, to promowanie Klasztoru, czy nawet całego powiatu...
      Jak by panu Staroście zostało jeszcze trochę kasy, to możemy w agencji podpowiedzieć, jak reklamować millennium :)
      Przy okazji - jako człowiek siedzący w temacie - śmiem twierdzić, że millennium nie pisze się tak, jak to raczył uczynić pan dziennikarz, tylko cokolwiek inaczej. Sorry, że piszę to dopiero teraz - po deadlinie.
      • Gość: behemot się rżnie fale oceanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:20
        Od siebie dodam, że _chyba_ nie chodzi tu o "Łódź" (pisaną z wielkiej litery) tylko o łódź, a więc urzadzenie typu "się buja, się rżnie fale oceanu, się wiuwa z prześcieradłem na masztach". No, chyba, że faktycznie nastąpiło przemianowanie miasta Łodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka