atena74 15.12.06, 08:53 Poszukuję namiarów na proktologa w Kielcach. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetaa77 Re: Proktolog 19.05.07, 14:21 Wiem, że to stary post ale może komuś sie przyda. Dr Lewandowski, z-ca ordynatora chirurgii na Kościuszki. Przyjmuje tylko w środy od 8 do 10 rano w poradni chirurgicznej, trzeba mieć skierowanie od internisty. Miły i sympatyczny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
megaremek Re: Proktolog 20.08.07, 14:19 Witam, chyba sobie Pani jaja robi, w życiu nie poleciłbym tego człowieka choremu na schorzenie proktologiczne. Chirurgia ogólna tak ale niestety nie proktologia. ODRADZAM KAŻDEMU Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: Proktolog 01.09.07, 09:29 Tak się składa, że dr Lewandowski specjalizuje sie w proktologii i przyjmuje w poradni proktologicznej. A więc chyba żadnych jaj tu nie robię? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megaremek Re: Proktolog 11.07.08, 19:22 A jednak robi sobie Pani rzewne jaja... Oczywiscie ze w kielcach w przychodni przyszpitalnej im św Aleksandra i ten Pan doktor tam pracuje... ale podam przyklad mojego samochodu... 5 mechanikow go "naprawialo" i dopiero 6 go naprawil tak wiec mechanik mechanikowi nie rowny, tak samo ze sluzba zdrowia. Ja po swoich przezyciach odradzam tego lekarza w kwestiach proktologicznych. Dr Lewandowski jest swietnym chirurgiem - lecz w proktologii raczej sie nie odnajduje tak wiec wnioski prosze wysunac samemu. Odpowiedz Link Zgłoś