Gość: madziara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:39 czy znajde gdzieś sklep gdzie moge kupić folie na szkło ,chodzi mi o kolor mleczny?Z góry dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moskit Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:19 Sklepy typ dom-ogrod /Kostomloty,Dyminska,Obi,Nomi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMadrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:30 Folia tzw."mrożona"jest do kupienia w dworku Karscha(krakowska rogatka), w firmie Interplex. Folie typu witrazowego byly kiedyś dostępne na Barwinku,w pawilonach przy Tarnowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:44 A do czego służy taka folia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:19 Folia zmienia szklo przeżroczyste na mleczno-matowe. Przepuszcza światlo ,a stanowi optyczny parawan-przegroda jest nie przezierna. Tak jak w kloszach opraw świetlnych lub w kasetonach reklamowych. Taka wspólczesna firana. Dobrze dziala jako oslona żarówek,jarzeniówek.B.dobrze przepuszcza światlo a lagodzi olśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:43 Już wiem, o coś takiego chodziło? www.allegro.pl/item149381891_folia_okienna_szron_dyskrecja_zapewniona_.html#photo A czy w Kielcach są do kupienia kolorowe? U kogoś widziałem kolorową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:07 dzieki za podany adres ,właśnie chodziło mi o coś takiego.Jeszcze raz wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:20 Drobiazg.Cieszę sie jeśli moglem pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:50 Madziaro! Zanim kupisz i użyjesz ww. folii naucz sie ten material uzywać. Kilka porad pozwoli Ci nie marnować pieniedzy. Szyby muszą być idealnie czyste,folia i szyby powinny być wilgotne, folia z obu stron,zaklada sie to na mokro,wysycha nawet kilka dni. Trzeba używac wody przegotowanej lub destylowanej i maly dodatek detergentu np. Ludwika. Wygląda to na czary .ale jest to prawda. Próbuj na początek na malych powierzniach.Mnie nauczyl kolega i tracilem materialu-oszczednie. Nie daj sie namówić na specjalne plyny niby do tego celu dedykowane. Czysta woda i "Ludwik" jest świetny.Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_tomasik400 Re: folie??? 13.02.18, 09:28 Różnego rodzaju folie w tym folie ochronne na szyby, folie stretch i inne kupisz w przystępnej cenie np. tu -> Opakowania24.eu Wysyłają bardzo szybko. Mogę polecić. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś