IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:39
czy znajde gdzieś sklep gdzie moge kupić folie na szkło ,chodzi mi o kolor
mleczny?Z góry dzięki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: moskit Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:19
      Sklepy typ dom-ogrod /Kostomloty,Dyminska,Obi,Nomi/
    • Gość: SmurfMadrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:30
      Folia tzw."mrożona"jest do kupienia w dworku Karscha(krakowska rogatka),
      w firmie Interplex.
      Folie typu witrazowego byly kiedyś dostępne na Barwinku,w pawilonach przy
      Tarnowskiej.
      • Gość: ciekawski Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:44
        A do czego służy taka folia?
        • Gość: SmurfMądrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:19
          Folia zmienia szklo przeżroczyste na mleczno-matowe.
          Przepuszcza światlo ,a stanowi optyczny parawan-przegroda jest nie przezierna.
          Tak jak w kloszach opraw świetlnych lub w kasetonach reklamowych.
          Taka wspólczesna firana.
          Dobrze dziala jako oslona żarówek,jarzeniówek.B.dobrze przepuszcza światlo
          a lagodzi olśnienie.
          • Gość: ciekawski Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:43
            Już wiem, o coś takiego chodziło?
            www.allegro.pl/item149381891_folia_okienna_szron_dyskrecja_zapewniona_.html#photo

A czy w Kielcach są do kupienia kolorowe? U kogoś widziałem kolorową.
            • Gość: madziara Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:07
              dzieki za podany adres ,właśnie chodziło mi o coś takiego.Jeszcze raz wielkie dzieki
              • Gość: SmurfMądrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:20
                Drobiazg.Cieszę sie jeśli moglem pomóc.
                • Gość: SmurfMądrala Re: folie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 20:50
                  Madziaro!
                  Zanim kupisz i użyjesz ww. folii naucz sie ten material uzywać.
                  Kilka porad pozwoli Ci nie marnować pieniedzy.
                  Szyby muszą być idealnie czyste,folia i szyby powinny być wilgotne,
                  folia z obu stron,zaklada sie to na mokro,wysycha nawet kilka dni.
                  Trzeba używac wody przegotowanej lub destylowanej i maly dodatek detergentu
                  np. Ludwika.
                  Wygląda to na czary .ale jest to prawda.
                  Próbuj na początek na malych powierzniach.Mnie nauczyl kolega i tracilem
                  materialu-oszczednie.
                  Nie daj sie namówić na specjalne plyny niby do tego celu dedykowane.
                  Czysta woda i "Ludwik" jest świetny.Powodzenia!!!
    • krzysztof_tomasik400 Re: folie??? 13.02.18, 09:28
      Różnego rodzaju folie w tym folie ochronne na szyby, folie stretch i inne kupisz w przystępnej cenie np. tu -> Opakowania24.eu

Wysyłają bardzo szybko. Mogę polecić.

Krzysztof
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka