elasie 10.02.04, 13:35 Czy macie jakies doswiadczenia z gastroenterologiem z CZMP? Jakiego lekarza moglybyscie polecic? elasie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyka Re: Gastroenterolog 15.02.04, 00:17 Witam My chodzimy do dr.Dółki. Szczegóły na priva. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
elasie Re: Gastroenterolog 16.02.04, 13:47 Witaj! Podaj swoj adres e-mail. Mam do Ciebie pare pytan. Dzieki! elasie Odpowiedz Link Zgłoś
martyka Re: Gastroenterolog 16.02.04, 22:46 marcykk@poczta.onet.pl Widziałam twój post o tasiemcu, jedyne co mi sie kojarzy to opowieści mojej mamy. Podobno sadzała mojego brata na wiadrze z mlekiem (????), żeby tasiemiec wyszedł. Ale oczywiście to chyba opowieści z mchu i paproci. Napewno dacie sobie z tym radę. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
elasie Re: Gastroenterolog 16.02.04, 22:56 Dzieki za wsparcie. Jestem po prostu przerazona. Jutro idziemy do CZMP do poradni chorob infekcyjnych i odzwierzecych. Nasz pediatra nie podjal sie leczenia. Nie wiem jaki to tasiemiec, ale rano zadzwonie do laboratorium i sie dowiem. A i chyba w zwiazku z powyzszym odwolam wizyte u gastroenterologa. elasie Odpowiedz Link Zgłoś