rudyzboj Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 24.02.04, 10:42 To ja Agnieszka,byłam na forum ogólnym pod temeatem Poznajmy się i było nas trochę z Łodzi.Prawie każda z was chciała się spotkać,to może się w końcu umówimy w najbliższą niedzielę,tylko podajcie miejsce, bo ja ze swoim 8 miesięcznym szkrabem jeszcze nigdzie nie byłam.Czekamy na wasze propozycje,wiem,że pod tematem WIELKA MOBILIZACJA było kilka z was,napiszcie jeszcze raz czy się zgadzacie??? Pozdrawiam i czekam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 24.02.04, 18:10 Ja nadal jestem chętna, chociaż już powoli wątpię, że coś z tego wyjdzie... Proponowałam wcześniej salę zabaw, ale odradzam ją w niedzielę, bo jest sporo dzieci (często są tam organizowane urodziny) i tzreba pilnować własnego. Trudno więc o spokojną rozmowę Ale już np. w poniedziałek jak najbardziej Oczywiście jestem otwarta na inne propozycje Rudyzboj,gdzie mieszkasz? Pozdrawiam Ola z Arturem, już ponaddwuletnim)) Odpowiedz Link Zgłoś
rudyzboj Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 25.02.04, 07:42 Cześć mamy,to jak z tym spotkaniem,do wczoraj byłyśmy tylko dwie z olawlodarczyk napiszcie kiedy by wam odpowiadalo?Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 25.02.04, 11:14 Wstępnie umówiłyśmy się z Olą na wtorek około 17 tej w sali zabaw. Może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
rudyzboj Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 25.02.04, 12:05 Może być,jeszcze się dogadamy pod koniec tygodnia,proponuję dokładnie się umówić w niedzielę ok.18,tzn.przez forum w niedzielę na wtorek,tylko podajcie dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 25.02.04, 12:18 Aga ! Ja mam dostęp do sieci tylko w pracy - to znaczy od poniedziałku do piątku od 9.00 do 12.30 ;-(( A może spróbujemy telefonicznie - sesemesowo. Z Olą właśnie tak zdołałyśmy się dokładnie dogadać. Jeśli chcesz to sesemesuj ! ) 605274727 Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
alusia2405 Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 25.02.04, 19:39 Ja też się dopisuję! Wtorek 17, tylko która sala? Ala Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: KIEDY SIE SPOTYKAMY????????????? 26.02.04, 11:08 Moja propozycja: Sala zabaw "Piotruś Pan", Pomorska 58, wjazd jak do Biedronki, wejśie obok, na piętrze. Najfajniejsza, najbezpieczniejsza i najtańsza (5zł. za godzinę, następna jeszcze mniej.) Do zobaczenia we wtorek Ola Odpowiedz Link Zgłoś