osimek 25.02.14, 21:21 Witam, jak oceniacie szkołę na Syrenki, bo zastanawiam się nad zapisem do tej szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qpiska Re: Opinie o SP 184 26.02.14, 09:46 Dwoje moich dzieci do niej chodzi. Jesteśmy zadowoleni. Aczkolwiek zależy to w dużej mierze na jakiego trafi się wychowawcę, a z tym w tej szkole jest przepaśc straszna. Nauczyciele albo są naprawdę wspaniali albo beznadziejni. Dyrekcja fajna, komunikatywna, otwarta. Większych zastrzeżeń i żali nie mam Jeśli będziesz chciała coś jeszcze wiedzie pisz śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
osimek Re: Opinie o SP 184 26.02.14, 10:00 Co to znaczy, że przepaść jest straszna? chodzi o nauczanie czy o nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Opinie o SP 184 26.02.14, 10:20 Chodzi o nauczycieli, ale to dotyczy w mojej opini jedynie nauczania początkowego. Potem już jest naprawdę dobrze. Jeśli w tym roku posyłasz dziecko to nauczyciele nauczania początkowego szykują się Wam nawet nieźli Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Opinie o SP 184 26.02.14, 11:16 Pamiętaj, że możesz w zgłoszeniu zaznaczyc konkretnego wychowawcę, do którego chcesz by trafilo Twoje dziecko. Zazwyczaj dyrekcja bierze to mocno pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
osimek Re: Opinie o SP 184 26.02.14, 11:25 Nie znam żadnego to mi obojętnie, byle by z koleżanką z grupy, bo razem z przedszkola idą. Odpowiedz Link Zgłoś