smellson 11.01.07, 22:58 polećcie mi proszę fajnego ortopedę dziecięcego, prywatnie lub państwowo-Małej nic nie jest, tak profilaktycznie chcialabym, żeby ją ktoś obejrzał (plecki, nóżki, stópki etc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuleczka28 Re: ortopeda dziecięcy 12.01.07, 11:09 Polecam prof. Syndera przyjmuje w Centrum Medycznym Omega, na Piotrkowskiej 17 (tel.6332212)albo jego ucznia, dr Domżalskiego, którego można znaleźć w Medax'ie na Zielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: ortopeda dziecięcy 12.01.07, 17:56 a ja polecam wyszukiwarkę forumową, był bardzo obszerny watek na ten temat, mysle ze wciąz aktualny Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: ortopeda dziecięcy 12.01.07, 22:16 Zgadza się molla - nawet na tej stronie jest już wątek ortopedyczny, a po wpisaniu do wyszukiwarki wyskakuje sporo wyników. Rozumiem ze nie kazdy ma ochotę i czas korzystac ale również nie kazdy ma ochotę po raz kolejny odpowiadac na to samo pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: ortopeda dziecięcy 12.01.07, 23:17 no właśnie- nie każdy ma czas, a jak ktoś nie ma ochoty, to niech nie odpisuje. czy to taki wielki problem? na 'Łódzkim' nie ma jakiegoś specjalnego przepełnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 netykieta 13.01.07, 09:18 zamieszczam fragment netykiety: Netykieta Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a więc i na Forum Gazeta.pl. Jak pisać: 1.Pisz zwięźle i na temat. 2.Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki. 3.Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały. 4.Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy nie cytuj sygnaturek (podpisów)! 5.Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie. Poniewaz pisząc na forum gazeta.pl automatycznie wyrazasz zgode na przestrzeganie regulaminu i netykiety nie jest argumentem fakt braku przepełnienia forum łódzkiego. I nie ma co sie oburzac, bo napisałam tylko to co mam obowiazek napisać jako moderator. Wątek zostanie usunięty wieczorkiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś