ola_231 14.08.03, 12:20 Wieie co, to straszne ale za każdym razem jak tu zaglądam nic się nie dzieje. Ja rozumiem, że wakacje. Ale do tego stopnia że tylko ja tu błądze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi21 Re: Łódź wymiera na forum 15.08.03, 09:17 No coz nie tylko ty krazysz po forum, ja tez i jestem zaniepokojona tym wymieraniem. Mam nadzieje ze z koncem wakacji bedzie lepiej. Apa Odpowiedz Link Zgłoś
wilkuwilkuk Re: Łódź wymiera na forum 16.08.03, 23:04 Czesc!!! Ja tez tu jestem! Mam nadzieję że po wakacjach coś się ruszy! Pozdrawiam! KArina i Kubuś{16.09.2002} Ps. Apa co u Ciebie?Kiedy wracasz?Czemu się nie pokazujesz na czacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Łódź wymiera na forum 17.08.03, 09:41 Karinko cosik wieczorkiem nie moge sie zalogowac na czaciku ale wracam juz 21 sierpnia wiec mam nadzieje ze sobie pogadamy do woli. Pozdrawiam Apa Odpowiedz Link Zgłoś
ola_231 I nadal cisz 10.10.03, 14:27 Kobity !!!!! Czemu inne fora tętnią życiem a u nas jak raz na kilka dni ukaże się jakis post to już szczyt. Nie rozumiem czemu posty o łódzkiej tematyce tak często się pojawiąją ale nie tam gdzie powinny być? Nie pisząc nic same doprowadzamy do tego, że nic się tu nie dzieje. A z kim rozmawiać o lekarzach w Łodzi, sklepach promocjach itp jak nie z łodziankami? Może w końcu weźmiemy się w garść? Tym bardziej, że tak często szukamy kontaktu między sobą. Po co sie szukac po całym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiakrol Re: I nadal cisz 13.10.03, 14:18 Ola ja nie zauważyłam żeby na innych forach, bo chodzi Ci o regionalne? tętniło życie. No chyba, że na mazowieckim. Wszędzie tak jest. Ja też rzadko tu zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Łódź wymiera na forum 23.09.04, 11:44 Ja też tu zaglądam, ale ponieważ nic się nie dzieje to sobie idę... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek33 Re: Łódź wymiera na forum 24.09.04, 12:50 a ja już apelowałam ożywmy to forum))) chętnie powymieniam się z Wami uwagami radami, poza tym spotykamy się czasem w realu BABY do roboty))) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
czajka30 Re: Łódź wymiera na forum 29.09.04, 12:31 Cześć, Może trochę świżej krwi Jestem mamą dwóch super chłopaków : Kacperka (4 lata) i Jasia (roczek). bardzo chętnie z Wami pogadam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek33 Re: Łódź wymiera na forum 29.09.04, 12:47 Swietnie Ciekawe kto się jeszcze odezwie??? Buziaki Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
alusia2405 Re: Łódź wymiera na forum 30.09.04, 21:23 Oczywiście ja ))) Może wreszcie cos zacznie się dziać?? Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: Łódź wymiera na forum 30.09.04, 22:59 moze sie zacznie ale posty o spotkaniach powinny byc własnie tu a nie w innych miejscach ( Odpowiedz Link Zgłoś