dorfi123 22.08.05, 12:30 Czy któraś mama oddawała tam dziecko? Noszę się z takim zamiarem, ale wolałabym przedtem poznać opinie innych. Dorfi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahra Re: Krowodrza Górka-żłobek 23.08.05, 01:16 Jesli chodzi o ten przy ul Opolskiej to znam 2 mamy, które są bardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: Krowodrza Górka-żłobek 23.08.05, 07:43 Własnie - o ten na Opolskiej? Przymierzam się do tego żłobka, ale jeszcze małej nie zapisałam. Pani dyrektor wraca ponoć dopiero po 25 - wtedy się tam wybieram... a jak u Ciebie? Jesteś już na liście? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorfi123 Re: Krowodrza Górka-żłobek 23.08.05, 11:20 Właściwie to nie wiem, czy to jest dokładnie Opolska. Jakoś nie przyszło mi na myśl sprawdzić adresu. Ale chyba tak. Do Opolskiej blisko i do Krowoderskich Zuchów też. Koło pętli autobusowej 102 i 103. Będę na spacerze, to podejdę i zobaczę co jest napisane na tabliczce. Maluszka jeszcze nie zapisywałam. Byłam na wiosnę i pani dyrektor powiedziała mi wtedy, że nie trzeba zapisywać dziecka dużo wcześniej. Jeszcze nie wiem, czy zapiszę go od października, czy od września. Do pracy jeszcze tak szybko nie wracam, ale chcę dać mu czas na aklimatyzację i "odchorowanie się". Zobaczę wtedy, czy zostanie w żłobku, czy trzeba zatrudnić nianię. Bo można chyba zapisać dziecko jak mama jest jeszcze na wychowawczym??? O to zapomniałam się zapytać pani dyrektor. Ale chyba tak. Przecież nikt nie zostawi dziecka tak z dnia na dzień? Dorfi Odpowiedz Link Zgłoś