Dodaj do ulubionych

Krowodrza Górka-żłobek

22.08.05, 12:30
Czy któraś mama oddawała tam dziecko? Noszę się z takim zamiarem, ale
wolałabym przedtem poznać opinie innych.
Dorfi
Obserwuj wątek
    • ahra Re: Krowodrza Górka-żłobek 23.08.05, 01:16
      Jesli chodzi o ten przy ul Opolskiej to znam 2 mamy, które są bardzo zadowolone.
      • balbinka01 Re: Krowodrza Górka-żłobek 23.08.05, 07:43
        Własnie - o ten na Opolskiej? Przymierzam się do tego żłobka, ale jeszcze małej
        nie zapisałam. Pani dyrektor wraca ponoć dopiero po 25 - wtedy się tam
        wybieram... a jak u Ciebie? Jesteś już na liście?smile

pozdrawiam
        • dorfi123 Re: Krowodrza Górka-żłobek 23.08.05, 11:20
          Właściwie to nie wiem, czy to jest dokładnie Opolska. Jakoś nie przyszło mi na
          myśl sprawdzić adresu. Ale chyba tak. Do Opolskiej blisko i do Krowoderskich
          Zuchów też. Koło pętli autobusowej 102 i 103. Będę na spacerze, to podejdę i
          zobaczę co jest napisane na tabliczce. Maluszka jeszcze nie zapisywałam. Byłam
          na wiosnę i pani dyrektor powiedziała mi wtedy, że nie trzeba zapisywać dziecka
          dużo wcześniej. Jeszcze nie wiem, czy zapiszę go od października, czy od
          września. Do pracy jeszcze tak szybko nie wracam, ale chcę dać mu czas na
          aklimatyzację i "odchorowanie się". Zobaczę wtedy, czy zostanie w żłobku, czy
          trzeba zatrudnić nianię.
          Bo można chyba zapisać dziecko jak mama jest jeszcze na wychowawczym??? O to
          zapomniałam się zapytać pani dyrektor. Ale chyba tak. Przecież nikt nie zostawi
          dziecka tak z dnia na dzień?
          Dorfi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka