Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

IP: *.* 02.12.02, 16:44
Dziewczyny potrzebuję dobrej rady. Czy znacie w Krakowie firmę, która robimeble kuchenne dobrej jakości w możliwej cenie? Znalazłam jedną ale zastanawiam się czy cena 860zł za m bieżący to nie za dużo.W cenę wchodzi co prawda dużo rzeczy(transport,montaż,projekt,blat,oświetlenie,wszystkie elem.wykończeniowe i wyposażenie szafek),ale potrzebuję ok.2m i nie muszą być najmodniejsze z wszystkimi bajerami.Jeśli znacie tańszą firmę oferującą podobne usługi w cenie 1 m,proszę o namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamaoleńka Re: meble kuchenne IP: *.* 02.12.02, 20:21
      Zupełnie niedawno robiłam nową kuchnię i jestem bardzo zadowolona. Firma która realizowała zamówienie, to "meble stylowe" z Czarnowiejskiej 47 (chyba to ten numer) pana Mariana Góry. Nie mogę Ci napisać ile biorą za metr bieżący, bo liczą za konkretne szafki, ale w porównaniu z innymi firmami są zdecydowanie konkurencyjni. Projekt swojej kuchni zrobiłam w pełni samodzielnie i jestem bardzo dumna, bo wyszło genialnie! Moja kuchnia jest z litego drewna dębowego połączona ze stalą nierdzewną, ale przede wszystkim robią kuchnie z płyt MDF i oczywiście moga zrobić dla Ciebie pełny projekt. Pozdrawiam - Alex
      • Gość: monyczka Re: meble kuchenne IP: *.* 03.12.02, 10:31
        Bardzo ci dziękuje za odpowiedź.Spróbuję do nich zadzwonić i dowiem się o ceny mebli właśnie z płyt MDF.Jeśli możesz to napisz mi czy masz jakieś fajne rozwiązania"techniczne".Pozdrawiam.
        • Gość: mamaoleńka Re: meble kuchenne IP: *.* 03.12.02, 18:45
          Jeśli masz ochote możesz wpaść i zobaczyć efekt naocznie. Mieszkam koło Karmelickiej.A moja kuchnia jest trochę w stylu IKEA, ale bardziej oryginalna. Zapraszam! Napisz jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam - Alex
          • Gość: monyczka Re: meble kuchenne IP: *.* 04.12.02, 21:07
            Bardzo dziękuję za zaproszenie.Mieszkam akurat koło WSP więc niedaleko.Może byc dopiro przyszły tydzień bo wtedy mam "zatwierdzić wstępny projekt".Jeśli możesz podaj mi może tel na priv,czętnie oddzwonię.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
    • Gość: MonikamamaBartka Re: meble kuchenne IP: *.* 04.12.02, 09:31
      Przyłączam się :) Też jestem na kupnie. Widziałam w "Salonie Meblowym (chyba)BAOBAB" skrzyżowanie Dietla i Wrzesińskiej. Salon jest widoczny z ulicy Dietla jak się jedzie w stronę Hali Targowej. Bardzo ładne po 650 za metr, ale było tam jakieś zastrzeżenie dopisane drobnym druczkiem :) tzn. wybrane szafki były w tej cenie. Niestety nie miałam czasu dopytać się o szczegóły. Były też po 550 za metr, ale takie sobie.
      • Gość: monyczka Re: meble kuchenne IP: *.* 04.12.02, 21:11
        Bardzo dziękuję za namiary.Ciekawa jestem z jakiej płyty są te meble za 650.Ja znalazłam za ok 550 za płytę laminowaną ale bardzo duży wybór kolorów i w cenie to wszystko jak wyżej.
    • Gość: dorka2 Re: meble kuchenne IP: *.* 04.12.02, 13:54
      ja wprawdzie robiłam meble kuch.trzy lata temu ale mogę polecić sklep-róg Wawrzyńca i Starowiślnej. Było tanio, solidnie i do dziś jestem zadowolona.Dorka
    • Gość: Adula Re: meble kuchenne IP: *.* 12.12.02, 23:03
      Znam jedną firmę jest bardzo dobra robi z dobrych materiałów i jest nie droga jeżeli chcesz bliższe informacje kontakt na priva. Bardzo dokładna i nie robi fuszerki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka