panna_dziewanna 22.05.07, 11:58 Wiecie może gdzie w Krakowie można kupić mięso z królika? Mój mały jest alergikiem i będzie jeszcze jakiś czas wcinał tylko indyka i królika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ewok Re: gdzie kupić mięso z królika? 22.05.07, 12:21 świeże na pewno w carrefour w czyżynach, lewiatanie na tysiąclecia, na długiej (jest taka kartka świeże króliki), na prądnickiej mrożone (nóżki i całe) są w almie w galerii kaziemierz jakaś firma "słoiczkowa" robi jeszcze słoiczek z samym królikiem, więc "na szybko" też może być Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: gdzie kupić mięso z królika? 22.05.07, 12:24 ja wiem gdzie na Kurdwanowie (plac Beskidy) poza tym pojęcia nie mam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: gdzie kupić mięso z królika? 22.05.07, 19:12 jezeli jestes zainteresowana swiezym krolikiem karmionym ekologicznie bez zadnych pasz,tylko chleb marchewka i trawa to pisz na priv.hodujemy kroliki Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna Re: gdzie kupić mięso z królika? 23.05.07, 10:30 Mogłabyś mi napisać gdzie jest ten plac Beskidy i gdzie i kiedy mozna to mięsko kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: gdzie kupić mięso z królika? 23.05.07, 21:47 Ewa, uważaj gdzie kupujesz króliki bo słyszałam że czasami można kota kupić. Straszne to, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna Re: gdzie kupić mięso z królika? 24.05.07, 22:51 o rany nie strasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Kurdwanów 24.05.07, 13:15 Plac Beskidy jest przy ptli tramwajowej na kurdwanowie. Mięso króilka kupuję , zresztą tak jak i inne wędliny i mięsa, w sklepie na końcu placu- po prawej ręce (między totolotkiem a rajstopkami). Mięso zawsze świeże, ja osobiście to zamawiam królika. Tak robią tez moi sąsiedzi dla swojego alergika. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
gluszekk TOMEX 24.05.07, 21:31 Polecam budkę na Tomexie (pierwsza z kurczakami w szeregu budek gdzie jest hala z ciuchami) - mam córkę mega alergiczkę a kupuję ta królika juz pół roku i jest OK. Dostawa jest we wtorki rano a w południe juz nie ma mięska . Zawsze jest super świeże. Wg mnie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
wmika Re: gdzie kupić mięso z królika? 31.05.07, 08:58 w makro też jest, ale mrożony i dość duże porcje. Odpowiedz Link Zgłoś