pozkon147 Re: kontrola ZUS ciężarnej 13.05.06, 16:04 Czy spotkalyscie sie moze z kontrola ZUS u kobiety ciezarnej? Kolezanka ma zwolnienie juz 3 miesiac, wyjezdza do mamy na 2-3 tygodnie i boi sie, ze w tym czasie ktos moze ja kontrolowac- no i nikogo w domu nie zastanie. W zwolnieniu ma napisane , ze musi lezec. Prosze o jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: kontrola ZUS ciężarnej 13.05.06, 20:20 Mialam kilka kontroli ale pewnie dlatego ze bylam osoba prowadzaca dzialalnosc, chyba byli 4 razy ostatni raz na 2 tyg przed porodem!!!!!!!!!! Pan bardzo sie tlumaczyl bo czesto zastawal mnie w proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
mineko1 Re: kontrola ZUS ciężarnej 15.05.06, 17:41 Ja mialam dzisiaj kontrole,jestem na zwonieniu juz prawie 6 miesiecy. Pan sprawdzal czy jestem w domu.Na zwolnieniu mam napisane, ze moge chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: kontrola ZUS ciężarnej 15.05.06, 20:18 Ja miałam kontrolę w 5 miesiącu po 1,5 miesiącu L4 - nic strasznego ale trzeba było być aha! też miałam że mogę chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
pozkon147 Re: kontrola ZUS ciężarnej 16.05.06, 21:22 A co takiego sprawdzal pan z ZUS? Mowilyscie mu, ze czasem was nie ma w domu, bo chodzicie np do sklepu, na spacer, do kolezanki itd? O której był ten czlowiek? Kontrola była mila czy przeciwnie? Dzieki P Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: kontrola ZUS ciężarnej 17.05.06, 10:00 Pan byl OK troche mu bylo glupio i sie tlumaczyl ze musi, nie wchodzil do domu, trzeba bylo mu tylko podpisac pisemko. Odpowiedz Link Zgłoś
do_tka1 Re: kontrola ZUS ciężarnej 17.05.06, 11:40 Ja mialam kontrole 3 razy, przy czym 2 razy mnie nie bylo, bo w domu byl wielki remont z wyburzaniem scian itd. Podobno najgorszy pod tym wzgledem jest ZUS na Starolece. Odpowiedz Link Zgłoś
lanzarota0 Re: kontrola ZUS ciężarnej 17.05.06, 17:29 i co do_tka skąd wiesz że byli jak Cię nie było, przyszli na drugi dzień, mówili Ci, dzwonili do Ciebie, mieli pretensję jak Cię nie ma.......... Napisz Odpowiedz Link Zgłoś
lanzarota0 Re: do_tka1 17.05.06, 17:30 i co Ci mówili jak Cie nie bylo, skąd wiesz że byli, po jakim czasie przyszli skontrolować czy jesteś, jak to jest ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś