basia9957 23.06.06, 12:53 Szukam dobergo psychiatry/psychologa dziecięcego w Lesznie/Poznaniu.Podejrzewam ADHD u dziecka, wolałabym nie błądzić.. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joll28 Re: Proszę o radę 25.06.06, 18:56 W Poznaniu na ul.Łukaszewicza jest psycholog/neurolog, który stwierdza i pomaga dzieciom z ADHD.Ja osobiście u niego nie byłam ale mieszkam w okolicy i jak przechodziłam to czytałam na tabliczce jaką pomoc można uzyskać.Nie znam dokłanego nr ale jest to kawałek za Oriflame po prawej stronie jadąc od ulicy Hetmanskiej.Mam nadzieję,że trafisz tam bez problemu.Jakby jednak pojawił się problem napisz to spróbuję inaczej wytłumaczyć.Pozdrawiam.Jola Odpowiedz Link Zgłoś
iwpal Re: Proszę o radę 25.06.06, 19:23 Na łukaszewicza jest pracownie EEGBiofeedbacku www.doktorwachowiak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamaku Re: Proszę o radę 25.06.06, 21:12 Świetnym psychologiem dziecięcym, leczącym zaburzenia wieku rozwojowego, trudności z nauką, nerwice dziecięce itp. jest dr Piotr Ognik. Przyjmuje chyba tylko prywatnie przy ul. Grochowskiej, niestety nie pamiętam nru. Tel 867-15-51 (o ile dobrze pamiętam, jakbym się jednak pomyliła mozna sprawdzić w informacji). Jest naprawdę świetnym specjalistą, który ma rewelacyjne efekty terapii, polecam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś