Gość: iris IP: *.* 02.03.03, 23:35 Czesc!Czy wiecie moze, gdzie w Poznaniu można zrobić trójwymiarowe usg i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leptir Re: trójwymiarowe usg IP: *.* 05.03.03, 21:08 W szpitalu na Polnej Nie wiem niestety ile kosztuje, bo miałam robione "po znajomości" . Nagrają Ci na kasetę jeśli chcesz. polecam też zwykłe usg - tam jest super jakości- nagrane na kasetę. Wspaniałe przeżycie! Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iris Re: trójwymiarowe usg IP: *.* 05.03.03, 23:01 Dzięki bardzo A w którym tygodniu najlepiej nagrac maluszka, jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leptir Re: trójwymiarowe usg IP: *.* 08.03.03, 12:31 My nagrywaliśmy w 22 tygodniu. Panie stamtąd powiedziały, że to najlepszy moment. Dziecko jest wtedy na tyle duże, że widać je bardzo dobrze, ssie kciuka itp. Ale jest jeszcze na tyle małe, że całe mieści się na ekranie. Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leptir Re: trójwymiarowe usg IP: *.* 05.03.03, 21:09 W szpitalu na Polnej Nie wiem niestety ile kosztuje, bo miałam robione "po znajomości" . Nagrają Ci na kasetę jeśli chcesz. polecam też zwykłe usg - tam jest super jakości- nagrane na kasetę. Wspaniałe przeżycie! Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link Zgłoś