Dodaj do ulubionych

DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH

IP: *.* 04.03.03, 14:34
Dziewczyny kochane poszukuje jakiegos sprawdzonego dentysty w Poznaniu na Kase chorych :)Z gory dziekuje!!!!!!!!:hello: Joaska
Obserwuj wątek
    • Gość: Natala Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 15:39
      Czesc Joasia!Na ulicy Święcickiego 4 jest instytut przyuniwersytecki dla studentow uczacych sie na dentystow. Maja tam doskonaly sprzet i nie lecza cie oczywiscie studenci tylko kwalifikowani dentysci no i jest wszystko gratis no chyba ze chcesz miec np plabe niewidoczna to doplacasz jakies grosze.Pozdrawiam Natalia
      • Gość: Joaska Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 19:48
        Dziekuje Ci bardzo Natalio!!!Ale mam jeszcze pytanie czy masz jakies blizsze informacje..czy trzeba sie tam jakos wczesniej zapisac..czy przyjmownay jest pacjent "z ulicy" :) ??????????Pozdrawiam Joaska :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
        • Gość: Natala Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 20:00
          Ja sie zapisywalam telefon dostalam na 913 ale z tego co widzialam to ludzie przychodzili np z bulem zeba bez zapisow, trzeba sie tylko zarejestrowac czyli potrzebna jest legitymacja ubezpieczeniowa.Pozdrawiam Natalia
      • Gość: Joaska Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 22:43
        serdeczne dzieki!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Joaska
        • Gość: Natala Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 23:26
          Bardzo prosze mam nadzieje ze nie bedzie bolalo!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mofe Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 05.03.03, 13:43
      Dobry gabinet dentystyczny prywatny ale na kasę chorych jest na ul. Pobiedziskiej 7 na Osiedlu Warszawskim. Wyprobowłam go w ciąży wielokrotnie, mąż również jest zadowolony. Jeśli mieszkasz blisko, to może warto tu zajrzeć.Pozdrawiamluthien
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka