Gość: Joaska IP: *.* 04.03.03, 14:34 Dziewczyny kochane poszukuje jakiegos sprawdzonego dentysty w Poznaniu na Kase chorych Z gory dziekuje!!!!!!!! Joaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natala Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 15:39 Czesc Joasia!Na ulicy Święcickiego 4 jest instytut przyuniwersytecki dla studentow uczacych sie na dentystow. Maja tam doskonaly sprzet i nie lecza cie oczywiscie studenci tylko kwalifikowani dentysci no i jest wszystko gratis no chyba ze chcesz miec np plabe niewidoczna to doplacasz jakies grosze.Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaska Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 19:48 Dziekuje Ci bardzo Natalio!!!Ale mam jeszcze pytanie czy masz jakies blizsze informacje..czy trzeba sie tam jakos wczesniej zapisac..czy przyjmownay jest pacjent "z ulicy" ??????????Pozdrawiam Joaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 20:00 Ja sie zapisywalam telefon dostalam na 913 ale z tego co widzialam to ludzie przychodzili np z bulem zeba bez zapisow, trzeba sie tylko zarejestrowac czyli potrzebna jest legitymacja ubezpieczeniowa.Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaska Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 22:43 serdeczne dzieki!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Joaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 04.03.03, 23:26 Bardzo prosze mam nadzieje ze nie bedzie bolalo!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mofe Re: DOBRY DENTYSTA-NA KASE CHORYCH IP: *.* 05.03.03, 13:43 Dobry gabinet dentystyczny prywatny ale na kasę chorych jest na ul. Pobiedziskiej 7 na Osiedlu Warszawskim. Wyprobowłam go w ciąży wielokrotnie, mąż również jest zadowolony. Jeśli mieszkasz blisko, to może warto tu zajrzeć.Pozdrawiamluthien Odpowiedz Link Zgłoś