michna2 21.04.03, 15:57 Dziewczyny,gdzie w Poznaniu są jakieś duże komisy z art. dziecięcymi??? W sumie to rozchodzi mi się o wózki komisowe dobrych firm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amania Re: KOMISY DZIECIECE??? 27.04.03, 21:04 Słyszałam o jednym na Winogradach, ale nie znam dokładnego adresu. W każdym razie mają tam firmowe wózki. Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
agga_w Re: KOMISY DZIECIECE??? 28.04.03, 07:45 Sklep Świat Dziecka w Panoramie prowadzi komis wózków - widziałam niezłe wózki używane, ale nie wiem w jakich cenach, bo o ceny trzeba pytac sprzedawczynie. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
andulka Re: KOMISY DZIECIECE??? 29.04.03, 09:47 Nieźle zaopatrzony jest komis ABDA na Przyjaźni w pawilonach, chyba nr 125. Panuje tam co prawda niezły ścisk z powodu dużej ilości "rzeczy różnych". Nie wiem, jak wygląda sprawa wózków, bo bezpośrednio się tym nie interesowałam, ale kupiłam tam wiele rzeczy dla Maluszka, m.in. nową matę do zabawy, nieużywany laktator itd. Swoją 3 -funkcyjną Inglesinę w idealnym stanie kupiłam w komisie na Małeckiego, równoległa do Głogowskiej. Zależy, co się akurat trafi, ale zdażają się fajne okazje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asik1313 Re: KOMISY DZIECIECE??? 29.04.03, 10:04 Witaj. Komis z super wózkami jest na ul. Słowackiego - "Matuś", nie pamiętam numeru, ale podaję nr telefonu: 606/486344. Pozdrawiam. Asik Odpowiedz Link Zgłoś
etna_vel_greenland Re: KOMISY DZIECIECE??? 17.07.03, 11:23 Na OS. Piastowskim 74 w pawilonach (schodzi się do piwnicy pod pralnią). Telefon: 87-20-677 albo 605-515-281 Jest tam sporo ubranek, troszkę wózków, fotelikow samochodowych, łóżeczka, zabawki, ubrania dla dorosłych. Komis jest czynny od poniedziałku do piątku 10.00 - 17.00 w soboty 10.00 - 13.00 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anka Re: KOMISY DZIECIECE??? 24.07.03, 10:22 CZEŚĆ! AKURAT DZIS WIDZIAŁAM REKLAMĘ TAKIEGO KOMISU NA UL. POZNAŃSKIEJ, ALE NIE BYŁAM TAM, WIĘC NIE WIEM, CO OFERUJĄ. POZDRAWIAM mama_anka 23 tc Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcina Re: KOMISY DZIECIECE??? 13.08.03, 09:31 komis z wózkami itp.os.SOBIESKIEGO 32 tel.825-22-98 Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mamuska Re: KOMISY DZIECIECE??? 24.09.03, 13:51 dodam, że ten komis na Sobieskiego jest czynny od 11 do 18 ______________________________________ Asia z Bąbelkiem (termin: 19-02-2004) Odpowiedz Link Zgłoś
ofka30 Re: KOMISY DZIECIECE??? 24.08.03, 22:12 Ja kupiłam wózek (PegPerego) na Przyjaźni. Ale uważaj na wózki. Mój wyglądał pięknie. Prawie nowy, jeszcze na gwarancji. A po 8 mies. był wrakiem i musiałam kupić nowy. Tym razem nie z komisu. Zwracaj głównie uwagę na kółka, czy jeżdżą prosto, czy się nie chwieją. Podłóż coś pod koła i sprawdź czy wtedy kółka jadą prosto. Jak się chwieją, odpuść sobie wózek, bo za pół roku będziesz kupować drugi. Ja wtedy nie byłam taka mądra. Mądry Polak po szkodzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamode Re: KOMISY DZIECIECE??? 21.09.03, 11:48 Przy ul. Małeckiego już nie ma komisu. Ten na oś . Przyjażni jest całkiem niezły , choć baaaardzo ciasny. Odpowiedz Link Zgłoś
olaodalana POLECAM KOMIS 21.09.03, 12:02 Drogie dziewczyny! -Polecam Wam komis przy Poznańskiej. Duzy wybór nie tylko wózków oraz przesympatyczny właściciel. olaodalana Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mamuska Re: POLECAM KOMIS 22.09.03, 18:47 Możesz dokładniej określić gdzie jest ten komis? Chciałabym się tam wybrać Z góry dziękuję ______________________________________ Asia z Bąbelkiem (termin: 19-02-2004) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mamuska Re: POLECAM KOMIS 24.09.03, 13:35 Faktycznie - zgadzam sie z opinią o komisie przy Poznanskiej. Duży wybór wózków - jak ja byłam to było ich ponad 30 sztuk - w innych poznanskich komisach maks. 5-10 sztuk. Były też: - łózeczka - kojce - foteliki sam., - leżaczki, - krzesełka do karmienia, - estetycznie wywieszone ubranka dla dzieci, buciki - pościele, wkłady do pościeli - termosiki, podgrzewacze, odciągacze pokarmu, zabawki, książeczki itp. Komis składa sie z 2 pomieszczeń więc jest tego wszystkiego tam sporo w porównaniu z innymi komisami. Tak jak napisała olaodalana - bardzo miły właściciel zawsze służy pomocą i radą. Otwarte: pon-pt 10-18 soboty 10-14 adres: UL. POZNANSKA 46/48 (idąc od szpitala Raszei w górę Poznańskiej jest on po prawej stronie ulicy) tel. 847-80-55 ______________________________________ Asia z Bąbelkiem (termin: 19-02-2004) Odpowiedz Link Zgłoś