agakz 14.10.08, 13:58 Pilnie szukam ortodonty dla siedmiolatki. Może być prywatnie, byle był to lekarz, który ma podejście do dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robatchek Re: Ortodonta 14.10.08, 23:21 Polecam Panią Alicję Staszkiewicz, przyjmuje na Gromadzkiej 21, tel 61-8205947. Bardzo sympatyczna, sensowna, ma podejście do dzieci I czasem potrafi przyjąć z dnia na dzień, ma naprawdę krótkie terminy Odpowiedz Link Zgłoś
endrzi Re: Ortodonta 26.10.08, 09:27 Witam Chodze z dziećmi na os. Kopernika. Lekarz z doświadczeniem w podejściu do dzieci - rodzić maluchów. Terminy róznie wypadają ale na pewno nie za 1 czy 2 dni. Ceny jak wszędzie. Jeżeli chcesz adres napisz na priva podam. Endrzi Odpowiedz Link Zgłoś
zu_mi Re: Ortodonta 10.03.09, 19:02 może ktoś ma jeszcze namiary na dobrego ortodontę . Szukam dla 13 latki. Chodzi mi o aparat na zęby. Byłam z dzieckiem kilka razy w AM na Przybyszewskiego ale tam "raz,dwa ,trzy" , strasznie szybkie wizyty i nikt nic nie wie ) albo nie chce powiedzieć,porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś