tola_i_tolek 22.03.10, 08:50 Przyszłe mamy z Warszawy i okolic znacie może jakieś sklepy z uzywanymi ciuchami ciążowymi. Nowe jak dla mnie są zbyt drogie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza_dm Re: Ciuchy ciążowe 22.03.10, 12:52 polecam allegro, dziwczyny sprzedaja naprawde za smieszne pieniadze. Sama kupilam kilka markowych w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
olka31mama Re: Ciuchy ciążowe 22.03.10, 17:09 Jeśli mogę podpowiedzieć, to mozna ubrac sie calkiem niedrogo ja czekalam na przeceny w H&M i na przyklad w zime kupiłam krótkie spodenki do tego rajstopki i masz gotowy stroj za 40 zł, a jesli chodzi o normalne spodnie, to ja kupilam dwie pary fakt nie tanie(149 i 130 zł) ale przechodzilam w nich cala ciaze doslownie, ale to moze zalezy jak sie tyje. mozesz tez zobaczyc leginsy + jakis sweterek, normalny przeciez te rzeczy sa rozciagliwe wiec nie trzeba kupowac specjalnie dla kobiet w ciazy, bo tam ceny od razu sa wyzsze o 50%; ja nie kupowalam ,ale znajoma zaopatrywala sie na stadionie i tam spodnie ciazowe po 60 zł kupowala wiec w miare przystepna cena Odpowiedz Link Zgłoś
ognista998 Re: Ciuchy ciążowe 22.03.10, 19:09 jeżeli chodzi o mnie to ja typowo ciążowe rzeczy mam tylko....2 spodnie z gumką i rybaczki z gumką. nie kupowane w sklepach specjalnie dla mam ino na zwykłym bazarze. jest masa rzeczy uniwersalnych co nadają sie i na ciążę i na po ciąży i w ogóle. teraz jest taka moda i takie fasony, że można się ubrać w zwykłych sklepach i to o wiele taniej Odpowiedz Link Zgłoś
dorro1 Re: Ciuchy ciążowe 22.03.10, 20:41 Popieram poprzedniczki - można tanio ubrać się na ciuchach i na bazarku. Mnóstwo rzeczy jest teraz rozciągliwych, więc służą ciężarnej do bardzo zaawansowanej ciąży. Ja z ciążowych rzeczy kupiłam tylko 2 pary spodni- przydały się do końca a potem jeszcze koleżance. Poza tym nosiłąm swoje swetry i bluzki. Niektóre sie dość rozciagły ale to nie koniec świata. Ja w ciąży byłam w zimie, pod koniec chodziłąm w duzyum polarze i bezrękawniku męża - rozmiar L. I stykło Odpowiedz Link Zgłoś
kopersmith Re: Ciuchy ciążowe 25.11.15, 13:11 Ja z kolei polecam rozejrzeć się po outletach, bo bazarowe ciuszki szybko kończą jako podarte szmatki, a w myśl przysłowia "biednych ludzi nie stać na kupowanie tanich rzeczy" nie jest żadną oszczędnością Ja osobiście śmigam sobie trasą Toruńską na annopol do Factory bo tak jest najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś