kamillaa1 21.02.13, 15:00 Szukam sprawdzonej firmy, która zajmuje się przeprowadzkami na terenie Warszawy. Możecie mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasil82 Re: Przeprowadzka 09.01.14, 13:26 Też szukałem na tym forum.Jestem już po przeprowadzce i polecam chłopaków z Wawra. 1.Wycena pokryła się kosztem całkowitym (560zł za 2 pokojowe mieszkanie 3 osobowa rodzina zawalone full z Tarchomin na Mokotów). 2.Dostałem darmowe bezzwrotne kartony. 3.Młodzi chętni do pracy. 4.Nie poniszczyli mebli a wnosili kilkanaście ciężkich na 3 piętro. 5.Dostałem fakturę VAT więc są zarejestrowani i warto wspierać rodzinną przedsiębiorczość. Ogólnie polecam dalej tak jak im obiecałem Namiary tel.510-800-500 www.stolicatrans.pl nie pamiętam tylko imienia właściciela ale to chyba zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
wintommorow Re: Przeprowadzka 06.02.14, 12:02 no bo tutaj można znaleźć wiele cennych informacji, ja lubię jak ktoś się dzieli swoimi doświadczeniami wtedy znacznie łatwiej jest podjąć decyzję o tym, kogo wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
satala1 Re: Przeprowadzka 16.02.14, 12:01 Ja osobiście polecam firme Tekst linka działają na terenie Warszawy i całego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianka09 Re: Przeprowadzka 19.02.14, 17:47 Też z forum się dowiedziałam ale sprawdziłam jak to działa i polecam dalej clicktrans.pl/ Chyba szybciej juz nie mozna firmy znaleźc jak tam Odpowiedz Link Zgłoś