d_rydz 05.09.05, 08:24 hEJ! moze ktoś z Was mógłby polecić dobra przychodnie w okolicy Białołeki i tym samym dobrego pediatre i namiary na niego z góry bardzo dziekuje. pozdrawiam d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: BIAŁOŁĘKA -PEDIATRA-PILNE 05.09.05, 08:41 Tarchomin,Nowodwory, Białołeka jest też po drugiej stronie Carrefoura- w jakim rejonie ta przychodnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: BIAŁOŁĘKA -PEDIATRA-PILNE 05.09.05, 09:15 dr Kołodziejczyk -Medycyna Rodzinna ul.Myśliborska (trudno się dostać w ten sam dzień) Odpowiedz Link Zgłoś
d_rydz Re: BIAŁOŁĘKA -PEDIATRA-PILNE 05.09.05, 09:27 przepraszam ze Cie męcze, ale mam jeszce pytanie, bo nie wiem jak to wygląda, czy jak dziecko jest chore a ma wybranego lekarza rodzinnego to on musi go przyjąć? Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: BIAŁOŁĘKA -PEDIATRA-PILNE 05.09.05, 10:12 najlepiej zadzoń i zapytaj(889-03-35), ja mam już większe dziecko więc nie musi iść do pediatry koniecznie(8 lat).Do przychodni chodziłam na szczepienia i ew. osłuchanie dziecka i drobne sprawy,a pediatrę mam prywatnego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
d_rydz Re: BIAŁOŁĘKA -PEDIATRA-PILNE 05.09.05, 10:21 a czy byłaby taka mozliwość, jak masz dobrego prywatnie pediatre zebys dała mi namiary, bo ja nie jestem z Warszawy i nie bardzo znam ludzi co maja jakis dobrych pediatrów, a moze by sie kiedys przydało, mysle ze warto miec takiego lekarza. jak mozesz, a nie chcesz na forum to napisz mi meila, jakby była taka mozliwość i czy on przyjezdza do domu i ile bierze za wizyte. dziekijeszcze raz za wszystkie informacje pozdrawiam d Odpowiedz Link Zgłoś